Kaymakam Koşal'a Veda - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Koşal'a Veda

Kaymakam Koşal\'a Veda

Kavak Kaymakamı Koşal'ın, Kars'ın Sarıkmış Kaymakamlığına görevlendirilmesinden dolayı onuruna iftar verildi.

19.05.2019 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Kaymakamı Koşal'ın, Kars'ın Sarıkmış Kaymakamlığına görevlendirilmesinden dolayı onuruna iftar verildi.

Kavak Yaşar Doğu Mahallesi'ndeki Tirit Evi'ndeki iftara, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail Karaköse, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Seyfettin Güveli, daire amirleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

Kaymakam Koşal, Kavak'taki 8 aylık hizmet süresi içindeki herkesle uyum içinde çalıştıklarını belirterek, şunları dile getirdi:

"Kavak'ta 8 aylık hizmetim oldu. Uyum içinde çalıştım, ilçeyi çok sevdim. Ama devletimiz nereyi uygun görürse orada hizmet yapmamız gerekiyor. Sarıkamış Kaymakamı Sayın Yusuf İzzet Karaman'ın, Bakanlığımızca İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına görevlendirilmesi üzerine, yerine geçici olarak görevlendirildim. Sizlere günün 24 saatinde kapım ve telefonum açık. Sarıkamış ilçesinde de bir kapınızın olduğunu unutmayınız."

Protokol üyeleri Koşal'a, ilçe hatırası olarak çeşitli hediyeler takdim etti.

Koşal'ın gelecek hafta görevinden ayrılacağı, Kavak Kaymakamlığı görevinin Havza Kaymakamı Metin Yılmaz tarafından vekaleten yürütüleceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Koşal'a Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement