Kaymakam Mantı ve Başkan Akgül'den Şehit Ailelerine ve Gazilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Mantı ve Başkan Akgül'den Şehit Ailelerine ve Gazilere Ziyaret

Kaymakam Mantı ve Başkan Akgül\'den Şehit Ailelerine ve Gazilere Ziyaret

Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek bayramlaştı.

08.09.2016 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek bayramlaştı.

Mamak Kaymakamı Mantı ve Mamak Belediye Başkanı Akgül ilk olarak, geçtiğimiz ay Bingöl'de askeri araca düzenlenen saldırı sonucu şehit olan polis memuru Bekir Deniz, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit olan Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü önündeki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Serhan Öztürk'ün anne ve babalarını ziyaret etti. Ailelere bir kez daha taziyelerini ileten Akgül, daha sonra 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimini önlemek için canları pahasına tankların ve silahların önünde duran Ertan Öztürk, Taha Yasin Yılmaz, Mustafa Sırakaya'yı evlerinde, Kemal Kara'yı ise hastanede ziyaret etti. Gaziler ve aileleri ile bayramlaşan Akgül, gazilerin devam eden tedavi süreçleri ile ilgili bilgi aldı.

"Şehit ve gazilerimiz bugünlerimizin mimarıdır"

Şehit ve gazilerin bugünlerin mimarı olduğunu kaydeden Akgül, "Türkiye huzurlu bir bayram yaşayacaksa, terörle can siperhane mücadele edip şehit olan asker ve polislerimiz ile 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminde canlarını ortaya koyan kardeşlerimizin sayesindedir. Biz de şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerini ve gazi kardeşlerimizi ziyaret ederek hem bayramlaştık, hem de bir kez daha kendilerine minnetlerimizi ifade ettik" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Mantı ve Başkan Akgül'den Şehit Ailelerine ve Gazilere Ziyaret - Son Dakika


Advertisement