Kaymakam Oltan Bayraktar: Çocuklarımızı Yaz Kur'an Kursları'na Gönderin - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Oltan Bayraktar: Çocuklarımızı Yaz Kur'an Kursları'na Gönderin

Kaymakam Oltan Bayraktar: Çocuklarımızı Yaz Kur\'an Kursları\'na Gönderin

Kütahya’nın Şaphane Kaymakamlığı tarafından ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, kçy Muhtarları, Şehit ve Gazi yakınları ve daire amirlerine iftar yemeği verildi.

12.06.2017 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Şaphane Kaymakamlığı tarafından ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, kçy Muhtarları, Şehit ve Gazi yakınları ve daire amirlerine iftar yemeği verildi.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Şaphane Kaymakamı Oltan Bayraktar, vatandaşların çocuklarını Yaz Kur'an Kursları'na göndermelerini istedi.

Bayraktar, "Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz ile her zaman görüşüyoruz, sorunlarını çözmek bizim görevimizdir. Bu iftar yemeğinde şehit yakınlarımız, gazilerimiz, kurum yöneticilerimiz, köy ve mahalle muhtarlarımız ile beraber olarak, kaynaşmayı artırmak istedik. Dostlukların sevgi ile beslendiği bu mübarek ayın, tüm İslam alemine barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Böylesine mübarek bir ayda sizlerle bir arada bulunmaktan, bu birlikteliği yaşamaktan oldukça mutlu olduğumu bilmenizi isterim. 10-12 yaş grubu çocuklarımız için yaz Kuran kursu Anadolu Lisemizde açılacak. Çocuklarımızın tüm giderleri bize ait olacak. Hafta sonları servisle evlerine bırakıp hafta başı evlerinden alcağız. Bu konuda duyarlı olunması hepinizden ricamdır. Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim" diye konuştu. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Oltan Bayraktar: Çocuklarımızı Yaz Kur'an Kursları'na Gönderin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement