Kaymakam Özbek'ten Karayolları Yetkililerine "Teşekkür Ziyareti" - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Özbek'ten Karayolları Yetkililerine "Teşekkür Ziyareti"

Kaymakam Özbek\'ten Karayolları Yetkililerine "Teşekkür Ziyareti"

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek ve Belediye Başkanı Adnan Göksoy, Karayolları 11. Bölge Müdürü Ahmet Turan Güldaş'ı makamında ziyaret etti.

01.02.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek ve Belediye Başkanı Adnan Göksoy, Karayolları 11. Bölge Müdürü Ahmet Turan Güldaş'ı makamında ziyaret etti.

Özbek, ziyaretinde yaptığı konuşmada, 2012-2013 yıllarında Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü tarafından ilçede sıcak karışım kaplamalı bölünmüş yol, şehir geçişi, 5 kavşak ve sinyalizasyon, üst geçit, yan yol ve güvenlik cepheleri, 15 bin metrekare peyzaj çalışması hizmetlerinin tamamlandığını belirterek, Güldaş'a teşekkür etti.

Göksoy ise Karayolları Bölge Müdürlüğünün yaptığı hizmetler sonucu diğer yerleşim bölgelerine ulaşım süresinin kısaldığına dikkati çekerek, bunun ekonomik anlamda da önemli kazanımlar sağladığını anlattı.

Güldaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adilcevaz'daki hizmetlerinin yeni başladığını ve yöneticilerin desteğiyle çok daha önemli hizmetleri hayata geçireceklerini kaydetti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Özbek'ten Karayolları Yetkililerine 'Teşekkür Ziyareti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement