Kaymakam Pişkin, evde canı sıkılan vatandaşa sohbete gitti - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Pişkin, evde canı sıkılan vatandaşa sohbete gitti

Kaymakam Pişkin, evde canı sıkılan vatandaşa sohbete gitti

Sosyal medya üzerinden evde 4 kedisiyle birlikte yaşadığını ve canı sıkıldığını söyleyen vatandaşı Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin ziyaret etti.

15.04.2020 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya üzerinden evde 4 kedisiyle birlikte yaşadığını ve canı sıkıldığını söyleyen vatandaşı Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin ziyaret etti. Kaymakam Pişkin, sokağa çıkamayan vatandaşla sohbet ederek kedilerine de mama götürdü.

Çin'den tüm Dünyaya yayılan ve ülkemizde de görülen korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarla 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkması kısıtlandı. Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin de, bu yasak nedeniyle bir süredir evinden çıkamayan ve 4 kedisiyle birlikte yaşayan Hüseyin Korukçu'yu evinde ziyaret ederek sohbet etti.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, "Tosya Kaymakamlığımız bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubundaki görevlilerin, vatandaşın kapısını çalmasının, halini hatırını sormasının herkes gibi kendisini de sevindireceğini ve böyle bir beklenti içinde olduğunu dile getiren amcamızın bu isteğini ben yerine getirdim. Sosyal medya üzerinden bana ilettiği mesajında, Mimar Sinan Mahallesi'ndeki evinde 4 kedisiyle yalnız yaşadığını söyleyen Hüseyin Amcayı bugün ziyaret ettim; hem ihtiyaçlarını sorarak gönlünü yaptım hem de minik kedilere mama götürdüm" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Pişkin, evde canı sıkılan vatandaşa sohbete gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement