Kaymakam Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Adilcevaz Kaymakamı Özbek, Şırnak'ta vatani görevini yaptığı sırada şehit olan Alaattin Bozaslan'ın ailesini ziyaret etti.

15.02.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Şırnak'ta vatani görevini yaptığı sırada şehit olan Alaattin Bozaslan'ın ailesini ziyaret etti.

Özbek, beraberinde Cumhuriyet Savcısı Kemal Aktaş, Belediye Başkanı Adnan Göksoy, Jandarma Komutanı Mesut Başkurt ve Emniyet Müdürü Davut Küçüker ile Kaleboynu Mahallesinde ikamet eden Bozaslan ailesine ziyarette bulundu.

Kaymakam Özbek, burada yaptığı konuşmada, hayatlarının baharında vatan uğruna göğsünü siper ederek şehit olan askerleri minnetle andıklarını bu nedenle ailelerinin yanında olduklarını hissettirmek istediklerini söyledi.

Bu topraklarda yaşayan her ferdin ve devletin şehit ailelerine her türlü vefayı gösterdiğine inandıklarını kaydeden Özbek, şöyle dedi:

"Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerinin iyi veya kötü günlerinde her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Çünkü içinde bulunduğumuz huzur ve güvenimizi vatanları uğruna canını feda eden şehitlerimize, onlara helal süt emziren annelerimize borçluyuz. Yüreklerindeki acıyı, alınlarında onur ve gurur tacı olarak görüyoruz" dedi.

Şehit babası Şirin Bozaslan ise ziyaret dolayı Kaymakam Özer Özbek'e teşekkür etti. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement