Kaymakam Şen'i Öğrenciler Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Şen'i Öğrenciler Ziyaret Etti

Oltu ilçesinde eğitim gören, spor, kültürel ve bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, Kaymakam Abdullah Şen'i makamında ziyaret etti.

14.05.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu ilçesinde eğitim gören, spor, kültürel ve bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, Kaymakam Abdullah Şen'i makamında ziyaret etti.

Şen, makamında Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, Yusuf Ziyabey Anadolu Lisesi Müdürü Kahap Erdoğan, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ahmet Kalkan ile bilgi ve kültür yarışmasında Erzurum il birincisi olan Oltu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri Ahmet Can Cengiz, Hatice Petek, Fatma Yüce, kros müsabakalarında Erzurum ve Doğu Anadolu birincisi, Türkiye ikincisi Fatih Furkan Akın, Erzurum geneli kitap okuma yarışmasında üçüncü olan Yusuf Ziyabey, Anadolu Lisesi öğrencisi Hatice Aygün ve yine ortaokullar arası kitap okuma yarışmasında birinci olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Berkay Erdoğan'ı kabul etti.

Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Şen, bilgi yarışmaları ve okullarda düzenlenen diğer aktivitelerin önemine değinerek, "Bu tür faaliyetler ileride sizler için güzel birer anı olarak kalacaktır. Elde etmiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin ise derece elde eden öğrencilerden daha büyük başarılar beklediğini dile getirdi.

Kaymakam Şen, başarılı öğrencileri altın ve kitapla ödüllendirdi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Şen'i Öğrenciler Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement