Kaymakam Sırmalı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Sırmalı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Kaymakam Sırmalı\'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı, Ramazan Bayramı nedeniyle Edremit’te ikamet eden şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

15.06.2018 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı, Ramazan Bayramı nedeniyle Edremit'te ikamet eden şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Şehit Başçavuş İlyas Arslan'nın ailesini ziyaret eden Kaymakam Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı daha sonra Şehit Er Salih Erten'in ailesi, Şehit Yüzbaşı Günay Sönmez'in ailesi ve J.Kd.Bçvş Mehmet Ali Aykuş'un ailesini ziyaret ettiler.

Ülkenin ve milletin birliği ve bekası için mücadele verirken toprağa düşen tüm şehitlere Allah'tan rahmet ve geride kalanlarına ise sabırlar dileyen Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, "Mübarek Ramazan Bayramı'nı birlik beraberlik içerisinde idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile vatan uğruna canlarını feda eden şehit ailelerimizi ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladık. Şehitlerimizin aileleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatanın toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bugünlerimizi şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ailelerimizin sıkıntıları ve sorunları bizim sıkıntımız, bizim sorunlarımızdır. Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize her zaman açıktır. Bizlerde, yalnızca bayramlarda değil her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız. Ramazan Bayramı vesilesi ile vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımız sunuyorum. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum "dedi.

Şehit aileleri de Kaymakam Sırmalı ve Eşi Nuray Sırmalı'nın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirerek teşekkürlerini sundular. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Sırmalı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika

  • İstanbul'da uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını açıkladı.

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement