Kaymakam Sırmalı Güre'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Eğitim

Kaymakam Sırmalı Güre'yi Ziyaret Etti

Kaymakam Sırmalı Güre\'yi Ziyaret Etti

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Kaymakam Refiki Muammer Sarıdoğan, ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Aydıncı ile birlikte mahalle ziyaretleri kapsamında Güre Mahallesini ziyaret etti.

18.02.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Kaymakam Refiki Muammer Sarıdoğan, ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Aydıncı ile birlikte mahalle ziyaretleri kapsamında Güre Mahallesini ziyaret etti.

Mahalle muhtarından mahalle ile ilgili bilgiler alan Kaymakam Sırmalı ihtiyaçların giderilmesi için mahalle muhtarına yardım sözü verdi. Ardından Güre Mahallesinde eski yerleşim yerlerinden olan Kavurmacılar mevkinde ve Yassıçalı'da incelemelerde bulunan Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı özellikle Kavurmacılar bölgesinin ilçe turizmine kazandırılması ve restorasyonu için girişimlerde bulunacaklarını ifade etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Kaymakam Sırmalı Güre'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ve rektör yardımcıları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'i ziyaret etti
    15:47 Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ve rektör yardımcıları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'i ziyaret etti

    Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ve rektör yardımcıları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'i makamında ziyaret etti. Rektör Kibar, Başkan Zeyrek'e hayırlı olsun dileklerini iletti ve hayırlı hizmetler yapma temennisinde bulundu.

  • Hakkari'de okul müdürleri değerlendirme toplantısı düzenlendi
    15:34 Hakkari'de okul müdürleri değerlendirme toplantısı düzenlendi

    Hakkari Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz başkanlığında, okul müdürleri değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, okullardaki çalışmalar değerlendirilerek, Hakkari'nin eğitim kalitesini artırmak için yapılan yatırımlar ve öğretmenlere teşekkür edildi.

  • DAP İdaresi, Tarım Meslek Liselerinin İdarecileriyle Toplantı Yaptı
    15:26 DAP İdaresi, Tarım Meslek Liselerinin İdarecileriyle Toplantı Yaptı

    DAP İdaresi, tarım meslek liselerinde okuyan öğrencilerin bilinçli üretim yapmalarını sağlamak amacıyla idarecilerle bir toplantı düzenledi. Toplantıda, liselerin altyapısının iyileştirilmesi için çalışmaların başlatıldığı ve eksikliklerin giderilmesi için destek sağlanacağı belirtildi.

  • Adıyaman'da Öğrenciler Perre Antik Kent'teki Kazı Çalışmalarına Katıldı
    13:34 Adıyaman'da Öğrenciler Perre Antik Kent'teki Kazı Çalışmalarına Katıldı

    Adıyaman'da bulunan 16 ilk ve ortaöğretim okulu öğrencileri, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Perre Antik Kent'te gerçekleştirilen kazı çalışmalarına katıldı. Öğrenciler, arkeologlarla birlikte kazı yapmanın keyfini yaşadıklarını ifade etti.

  • 26. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği Başlıyor
    13:34 26. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği Başlıyor

    İzmir'de düzenlenecek olan 26. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği, halk dansları gösterileri, müzikaller ve konserlerle çocuklara keyifli saatler yaşatacak. Şenliğin finalinde ise Yeni Türkü sahne alacak. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, tüm yurttaşları bayram coşkusuna ortak olmaya davet ediyor.

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bilişim Akademisi Projesini Hayata Geçiriyor
    13:12 Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bilişim Akademisi Projesini Hayata Geçiriyor

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, başarılı gençler için Bilişim Akademisi Projesini hayata geçireceklerini duyurdu. Proje kapsamında gençler sınavla seçilecek ve 2 yıl sürecek eğitimlerde robotik kodlama, yazılım teknolojileri, yapay zeka gibi alanlarda ücretsiz teknoloji eğitimi alacaklar. Akademiden mezun olmak için bilim yarışmalarına ve TEKNOFEST'e katılım zorunlu olacak.

  • Fen Bilgisi Öğretmeni, Osmaniye'deki Kuş Cennetinde 195 Farklı Türü Fotoğrafladı
    12:10 Fen Bilgisi Öğretmeni, Osmaniye'deki Kuş Cennetinde 195 Farklı Türü Fotoğrafladı

    Fen bilgisi öğretmeni Halil İbrahim Alagöz, görev yaptığı kentlerde kuş türlerini fotoğraflayarak yüksek lisans tezini tamamladı. Osmaniye'deki Kastabala Kuş Cenneti'nde 195 farklı türün fotoğraflarını çeken Alagöz, kuş fotoğrafçılığını hobi olarak başladığı Kahramanmaraş'tan Muş'a ve son olarak Osmaniye'ye taşıdı. Tez çalışması için Kastabala Sulak Alanı'ndaki kuş türlerini belirleyen Alagöz, 1,5 yılda 195 kuş türünün fotoğrafını çekti. Alagöz, kuşların tanınması ve korunması için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.


Advertisement