Kaymakam Üncü Şehit Polis Ömer Faruk Bol'u Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Üncü Şehit Polis Ömer Faruk Bol'u Unutmadı

Kaymakam Üncü Şehit Polis Ömer Faruk Bol\'u Unutmadı

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Şarköy İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, Van’da yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan ve daha önce Şarköy’de iki yıl görev yapan Polis Ömer Faruk Bol’u unutmadı.

09.08.2016 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Şarköy İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, Van'da yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan ve daha önce Şarköy'de iki yıl görev yapan Polis Ömer Faruk Bol'u unutmadı.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin temel atma törenine katılan Şarköy Kaymakamı Hamdi Üncü, Van'da yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Balıkesirli Şehit Polis Ömer Faruk Bol'a Allah'tan rahmet diledi.

Şarköy'de görev yaptı

TESKİ'nin temel atma töreninde konuşan Şarköy Kaymakamı Hamdi Üncü, "Dün Van'da bölücü terör örgütü unsurlarıyla mücadele ederken şehit olan ve Şarköy ilçemizde görev yapmış polis kardeşimiz, Ömer Faruk Bolu da rahmetle anıyorum. Bu güçler ülkemizi bölmeye çalıştılar. Birliğimizi, dirliğimizi bozmaya çalıştılar. Bu milletin geleceğini devam ettirmek için hepimizin kol kola dayanışma içerisinde eskisinden daha güçlü yola devam etmek zorundayız" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Üncü Şehit Polis Ömer Faruk Bol'u Unutmadı - Son Dakika


Advertisement