Kaymakam Uzan, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Uzan, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, ilçede yapımı devam eden asfalt ve yol çalışmalarını inceledi.

10.08.2018 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, ilçede yapımı devam eden asfalt ve yol çalışmalarını inceledi.

Uzan ve beraberindeki Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Abdullah Bingöl, grup köy yolları sıcak asfalt çalışmaları hakkında firma yetkilisi Mehmet Bilgin'den bilgi aldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdaresi tarafından ihale edilen 20 kilometrelik bitümlü sıcak karışım asfalt çalışmalarını da inceleyen Uzan ve Bingöl, firma yetkililerinden yolun standartlara uygun şekilde yapılmasını ve eylül ortalarına kadar tamamlanmasını istedi.

Bu yıl 12,4 kilometresi KÖYDES, 3 kilometre ise İl Özel İdaresi programı olmak üzere toplamda 15,4 kilometreye yakın, 7 metre genişliğinde ve 6 milyon 355 bin liraya mal olacak bir asfalt yapmış olacaklarını kaydeden Uzan, köy yollarında ilk kez bu sene sıcak asfalt çalışması yapıldığının altını çizdi.

Grup köy yollarından başladıklarını belirten Uzan, " Rüstemgedik, Adıvar, Gündüzlü yolunda çalışmamız olacak. Karaağıl, Samanyolu grup yolunda 4 kilometre, Mesçitli, Gümüşpınar arasında 4 kilometre çalışmamız olacak. İnşallah bu bir başlangıç, üç grup yolumuzda da önümüzdeki sene devam edecek. Bulanık'a devletimizin verdiği önemli bir kaynaktır. Bu hizmetlerde emeği olan herkese yürekten teşekkür ediyoruz. İnşallah bu yollar en az 10 yıl problemsiz olacak." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Uzan, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement