Kaymakam ve Başkandan Madenci Ailelerine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kaymakam ve Başkandan Madenci Ailelerine Taziye Ziyareti

Kaymakam ve Başkandan Madenci Ailelerine Taziye Ziyareti

Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Soma’da maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerini ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

21.05.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Soma'da maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerini ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

Kaymakam Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında Dursunbeyli maden şehitlerinin ailelerini ziyaret etti. İlçeye bağlı mahallelerde ikamet eden 12 aileyi evlerinde ziyaret eden Aksanyar ve Bahçavan, ailelere taziyede bulundu. Aksanyar, yaşanan acının tarif edilemez olduğunu ve devlet olarak her zaman kederli ailelerin yanında olduklarını ifade etti. Hükümetin yeni bir tasarı hazırlığında olduğunu hatırlatan Aksanyar, devletin her zaman bu ailelere destek olacağını söyledi.

Madenci yakınlarından yaşanan kaza hakkında ve maden şirketi hakkında bilgiler alan kaymakam ve başkan, bu süreçte fırsat simsarlarının türeyebileceğini söyledi. Dolandırıcıların ve şirket yetkililerinin çeşitli vaatlerle imza isteyebileceklerini hatırlatan Başkan Bahçavan, muhtar ve kendilerinin bilgisi dışında kimseye imza atılmaması, böyle bir durumda hemen kendilerine ulaşılması gerektiğini söyledi.

12 aileyi ziyaret ederek taziyede bulunan yöneticiler, Soma'da ikamet eden diğer ailelerin evlerinde olmamaları sebebi ile bu ziyaretleri erteledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam ve Başkandan Madenci Ailelerine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement