Kaymakam Yılmaz Teog'a Girecek Öğrencilere Moral Verdi - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Yılmaz Teog'a Girecek Öğrencilere Moral Verdi

Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçede Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına girecek öğrencilerle bir araya geldi.

10.04.2017 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçede Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına girecek öğrencilerle bir araya geldi.

Yenikarahisar, Vali Lütfi Tuncel, Cumhuriyet, İmam Hatip ve Baharözü ortaokullarını ziyaret eden Yılmaz, 26-27 Nisan tarihlerinde yapılacak TEOG sınavı öncesinde öğrencilere moral verdi.

Öğrencilerden kendilerine büyük hedefler koymalarını isteyen Yılmaz, şunları söyledi:

"Türkiye birincisi olmak hedefiniz olmalıdır. Sınav her şey değildir ancak çok şeydir. Sınavlarınızı başararak hem kendinizi hem de ailenizi mutlu edin. Sizin hayatta önemli yerlere gelmeniz ailelerinize gurur verir. Bunun için büyük hedefler koymalısınız, hep daha ileriye gitmek için mücadele etmeliyiz. Artık biz büyük ülkeyiz, o halde bunu bilerek çalışmalıyız. Bunları da başaracağınızdan eminim. Nitekim ilçemizden de çok başarılı insanlar var, bunlar sizlere örnek olmalı. İyi bilinmeli ki hangi mesleği icra edersek edelim devletimiz için, milletimiz için, memleket için çalışalım."

Yılmaz, daha sonra öğrencilerin meslek seçimine yönelik sorularını cevaplandırdı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Yılmaz Teog'a Girecek Öğrencilere Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement