Kaymakamdan Vosvoscu Ziyareti - Son Dakika
Yaşam

Kaymakamdan Vosvoscu Ziyareti

Kaymakamdan Vosvoscu Ziyareti

Burhaniye ilçesi, bu yıl 8’incisi düzenlenen "Balkan Bus Meeting" kapsamında düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yaparken, Kaymakam Hüseyin Öner’de konukları ziyaret etti.

08.07.2018 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye ilçesi, bu yıl 8'incisi düzenlenen "Balkan Bus Meeting" kapsamında düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yaparken, Kaymakam Hüseyin Öner'de konukları ziyaret etti. 8 ülkeden 100'ü aşkın Volkswagen marka klasik araç tutkununu buluşturan etkinlikte konuklarla sohbet eden Öner, organizasyonun ilçe tanıtımına önemli katkı sunduğunu açıkladı.

Ören Kamp Alanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe ev sahipliği yapan Filiz Altın tarafından karşılanan Kaymakam Hüseyin Öner, organizasyonda görev alan yetkililerden bilgiler aldı. Kaymakam Öner'e tesisleri gezdiren Filiz Altın da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha çok sayıdaki organizasyona ev sahipliği yapmak istediklerini bildiren Altın, konukların memnun olduklarını söyledi. Eşi, Zehra Mine Öner ile birlikte, etkinliğe katılan kadın ve çocuklarlarla sohbet eden Kaymakam Hüseyin Öner, yerli ve yabancı konukları ilçede ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kaymakamdan Vosvoscu Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement