Kaymakamı Ömer Çimşit Eyyüp Peygamber Türbesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakamı Ömer Çimşit Eyyüp Peygamber Türbesini Ziyaret Etti

Kaymakamı Ömer Çimşit Eyyüp Peygamber Türbesini Ziyaret Etti

Sanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Kaymakamı Ömer Çimşit Hz.Eyyüp Peygamber, eşi Hz.Rahime ve Hz. Elyasa’nın türbelerinin bulunduğu Eyyüp Nebi Mahallesi’ni ziyaret etti.

07.03.2017 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Kaymakamı Ömer Çimşit Hz.Eyyüp Peygamber, eşi Hz.Rahime ve Hz. Elyasa'nın türbelerinin bulunduğu Eyyüp Nebi Mahallesi'ni ziyaret etti.

Kaymakam Çimşit'in Eyyüp Nebi Belde Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyet karşıladı. Hz. Eyyüp Peygamber, eşi Hz. Rahime ve Hz. Elyasa türbeleri bulunduğu makamları ziyaret eden Çimşit ve beraberindekiler Hz Eyyüp Cami ve Sabır taşının olduğu alanları inceledi. Şanlıurfa'nın Peygamberler Şehri olduğunu anımsatan Çimşit, "Eyyüp Nebi Mahallesi Hz. Eyyüp Peygamber, eşi Hz.Rahime ve Hz. Elyesa'nın medfun bulunduğu Viranşehir için çok değerli bir alandır. Eyyüp Nebi Mahallesinde oluşturulacak alan yönetimi ile yeni bir döneme gireceğiz. Valimiz Güngör Azim Tuna'nın destekleri ile Eyyüp Nebi Mahallesinde başta cami, aşevi, kolaylık ve dinleme tesisleri ile restorasyon ve peyzaj çalışmaları yapılacaktır. Geleneksel Sabır Etkinlikleri her yıl olduğunu gibi Eyyüp Nebi Mahallemizde geniş katılımla yapılmaya devam edilecektir" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakamı Ömer Çimşit Eyyüp Peygamber Türbesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement