Kaymakamlarının Gitmesini İstemiyorlar - Son Dakika
Güncel

Kaymakamlarının Gitmesini İstemiyorlar

Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi'nin Diyarbakır Sur Kaymakamı olarak atanacağı haberini alan bir grup vatandaş, AK Parti İl Başkanlığı'na giderek buna engel olmak istedi.

30.04.2018 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi'nin Diyarbakır Sur Kaymakamı olarak atanacağı haberini alan bir grup vatandaş, AK Parti İl Başkanlığı'na giderek buna engel olmak istedi.

Çınarcıklı bir grup vatandaş, AK Parti Yalova İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada Milletvekili Fikri Demirel ve İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ile görüşen vatandaşlar, Kaymakam Abdullah Çiftçi'nin görevine devam etmesini istediklerini söyledi.

Milletvekili Demirel ise konuyla ilgili girişimlerde bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Biz de kaymakamımızdan memnunuz, gitmesini istemeyiz. Sur'daki kaymakam arkadaş aday adayı olmuş, AK Parti'den. Orada bir boşluk oluştu. Abdullah Bey'in kadrosu bizde, Çınarcık'ta. Zannediyorum bu seçim sürecini yönetmek üzere geçici göreve gönderildi. Şu anda konuyla ilgili net bir bilgi de bakanlıktan alamadık. Siz buraya gelmeden önce kendisine de bakanla görüşeceğimi ilettim. Biz de kendisinden memnunuz. Hem kaymakamlığa bakıyor, hem vali yardımcılığına bakıyor. Çalışkan bir arkadaşımız. Bu tür insanlar devlette sayıları az olan insanlar ama sonuçta da devletin bir memuru. Devlet nerede uygun görürse orada onu kullanır. Biz uğraşıyoruz. Onun burada kalması noktasında elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kalmasını becerebilir miyiz bilemem. Biz de sizden farklı düşünmüyoruz."

İl Başkanı Öztabak da ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, "Takdirle karşıladığımız birisi. Gidişi bizim de arzu ettiğimiz bir durum değil. Bakanımızla bunu görüşürüz ama devletin kendi tasarrufu da vardır. Biz önlem almaya çalışacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakamlarının Gitmesini İstemiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement