Kaynak Kültür Yayın Grubu'ndan "Kültür Günleri" - Son Dakika
Güncel

Kaynak Kültür Yayın Grubu'ndan "Kültür Günleri"

Kaynak Kültür Yayın Grubu'nun, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlediği "Kültür Günleri" etkinliğinde, bazı yazar ve akademisyenler konferans verecek.

22.01.2013 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaynak Kültür Yayın Grubu'nun, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlediği "Kültür Günleri" etkinliğinde, bazı yazar ve akademisyenler konferans verecek.

Kaynak Kültür Yayın Grubu'ndan yapılan açıklamada, Samanyolu Eğitim Kurumları ile 25-27 Ocak'ta gerçekleştirilecek "Kültür Günleri"nin Yenimahalle Samanyolu Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacağı belirtildi.

Organizasyon kapsamında bazı yazar ve akademisyenlerin çeşitli konularda konferanslar vereceği ifade edilerek, etkinliğin ilk gününde Türk müziği sanatçısı Ertuğrul Erkişi'nin konser vereceği kaydedildi. Etkinlikte ayrıca kutsal emanetler, eski Mekke-Medine fotoğrafları, ressam Yazdani, gönülden yansımalar ve Kur'an-ı Kerim hat sergilerinin düzenleneceği ve okur yazar buluşmalarının yapılacağı vurgulandı.

Ankara Kültür Günleri ile ilgili bir açıklama yapan Kaynak Kültür Yayın Grubu Fuarlar ve Organizasyonlar Müdürü Hasan Seyidoğlu, Kültür Günleri'nin daha öncekilerle kıyaslandığında daha özel bir yere sahip olduğunu, bunun da etkinliklerin Kutlu Doğum Haftası içerisinde yapılacak olmasından kaynaklandığını söyledi.

Seyidoğlu, Kültür Günleri'nin açılışında Kaynak Kültür Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Dr. Reşit Haylamaz'ın "Efendimiz" başlığıyla bir konferans vereceğini bildirdi.

Etkinlik kapsamında, Ali Demirel "İslam'da Kadının Yeri", Ali Ünal

"Kur'an'ı Okuma ve Anlama", Prof. Dr. Suat Yıldırım "Hadislerin Korunması ve Kur'an'ı Anlamadaki Rolü", Dr. Ergün Çapan "İslam'da Ticari Ahlak", Naci Tosun

"Gönüllüler Hareketi", Kemal Gülen "Tarihe Düşen Notlar", Yılmaz İndi

"Cennetten Bir Köşe: Aile", Prof. Dr. İrfan Yılmaz "Peygamber Efendimizin Tıp ve Koruyucu Hekimlikle İlgili Tavsiyeleri", Seyit Erkal "Risale-i Nur'u Okuma ve Anlama" ve Mehmet Ali Şengül "İman Kulluk Şuuru" başlıklı konferanslar verecek.

Muhabir: Fatma Can

Yayıncı: İbrahim Uyar - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaynak Kültür Yayın Grubu'ndan 'Kültür Günleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement