Kaynak Ustasından Motorlu Testereyle Damat Tıraşı - Son Dakika
Genel

Kaynak Ustasından Motorlu Testereyle Damat Tıraşı

Kaynak ustasından motorlu testereyle damat tıraşı Kaynak ustası Fatih Özkan; "Damat kınaya sakallı gelince ceza kestik" Damat Fatih Özkan; "Böyle birşey beklemiyordum şok oldum"ÇORUM - Çorum'da bir düğünde kılıç ve motorlu testere ile yapılan damat tıraşı görenleri şaşkına çevirdi.

09.11.2017 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaynak ustasından motorlu testereyle damat tıraşı

Kaynak ustası Fatih Özkan;

"Damat kınaya sakallı gelince ceza kestik"

Damat Fatih Özkan;

"Böyle birşey beklemiyordum şok oldum"

ÇORUM - Çorum'da bir düğünde kılıç ve motorlu testere ile yapılan damat tıraşı görenleri şaşkına çevirdi.

Edinilen bilgilere göre, Çorum'da dünya evine giren Resul-Ayşe Nacar için düğün töreni düzenlendi. Damat kına gecesine uzun sakalları ile katılınca arkadaşları damada tepki gösterdiler. Kına gecesi sırasında Nacar'ı bir sandalyeye oturtan ve aynı zamanda arkadaşı olduğu öğrenilen kaynak ustası Fatih Özkan, damadı motorlu testere ile tıraş etmeye başladı. Damadın zaman zaman zor anlar yaşadığı tıraş cep telefonuyla kaydedildi.

Motorlu testere ile arkadaşını düğünde traş eden kaynak ustası Fatih Özkan, damadın kına törenine sakallı geldiğini belirterek, "Eskiden damatlar parlak olurdu. Arkadaşımızda sakallı gelmiş. Bizde kınaya böyle gidilmez diye tepki gösterdik. Ceza olarak motorlu testere ile traş edelim dedik. Silah atıp insanlara zarar vermek yerine böyle bir şey yaptık. Motorlu testere de zincir yoktu. Videoyu izleyenler tepki göstermiş. Ama burada damada zarar verecek hiçbirşey yoktu. Milleti eğlendirelim dedik. Damada da böyle bir ceza vermek için böyle bir etkinlik yaptık" ifadelerini kullandı.

Düğünün ardından Bartın'ın Amasra ilçesine balayına giden damat Resul Nacar ise motorlu testere ile yapılan traş sırasında yaşadıklarını İHA'ya anlattı.

Motorlu testere ile damat traşının kendisi için de şok olduğunu ve hiç böyle birşey beklemediğini anlatan damat Resul Nacar ise, "Daha önce arkadaşlar söylemişti. Kınaya gideceğimiz sıra geldi. Böyle sakallı olmaz damat cezalısın dedi. Önce kılıç çıkardı. Dedim heralde kılıç ile traş edecek. Sonra aracın bagajından motorlu testereyi çıkardı. Napıyorsun abi dedim. Sorun yok dedi. Üzerinde zincir yoktu. Sonra yüzümü köpükledi. Herkes şokta. Müzik falan durdu. Sonra traş etmeye başladı. Çok korktum. Damat adayları tavsiyem, sakın böyle traş olmasınlar, insan korkuyor" diye konuştu.

Kaynak Ustasından Motorlu Testereyle Damat Tıraşı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kaynak Ustasından Motorlu Testereyle Damat Tıraşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement