Kaynar Sütle Yanan 1,5 Yaşındaki Çocuk Tedavi Altına Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Kaynar Sütle Yanan 1,5 Yaşındaki Çocuk Tedavi Altına Alındı

Kaynar Sütle Yanan 1,5 Yaşındaki Çocuk Tedavi Altına Alındı

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde, tenceredeki kaynamış süte soktuğu elinde birinci derece yanık oluşan 1,5 yaşındaki İbrahim Yıldız, tedavi altına alındı.

27.01.2019 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde, tenceredeki kaynamış süte soktuğu elinde birinci derece yanık oluşan 1,5 yaşındaki İbrahim Yıldız, tedavi altına alındı.

İlçenin Kopal Mahallesi'nde yaşayan iki çocuk annesi Hazar Yıldız, 6 gün önce süt ısıttığı tencereyi sobanın kenarına bıraktı.

Çocuklarına yemek hazırlamak için mutfağa giden anne Yıldız, 1,5 yaşındaki oğlu İbrahim Yıldız'ın bağırması üzerine odaya döndü.

İbrahim'in sağ elini süt tenceresinin içine koyduğu gören anne, 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi.

Karaçoban Devlet Hastanesi'ne getirilen İbrahim Yıldız, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) Yanık Merkezi'ne sevk edildi.

Sağ elinde bileğine kadar 1. derece yanıklar oluşan Yıldız'ın tedavisi sürüyor.

Anne Hazar Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuğunun anlık hareketiyle elini kaynar süte koyduğunu belirterek, oğlunun bu durumuna çok üzüldüğünü söyledi.

Diğer annelere uyarıda bulunan Yıldız, "Doktorlar yakın zamanda oğlumu taburcu edecek. Bir anlık dalgınlığım sonucu 6 gündür gözyaşı döküyorum. Anneler çocuklarını bir an olsun göz önünden ayırmasın, tüm anneleri uyarmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Kaynar Sütle Yanan 1,5 Yaşındaki Çocuk Tedavi Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile böyle kurtarıldı
    20:05 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile böyle kurtarıldı

    Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki Şehit Nusret İmam Hatip Ortaokulu'nda bir erkek öğrencinin boğazına cisim kaçtı. Okul müdürü Mehmet Macar, öğrencinin nefes alamadığını fark ederek heimlich manevrasıyla cismi çıkararak çocuğun nefes almasını sağladı. Olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Aydın'da Ortaokul Öğrencileri Yemek Sonrası Hastanelik Oldu
    20:04 Aydın'da Ortaokul Öğrencileri Yemek Sonrası Hastanelik Oldu

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan yemek etkinliği sonrası tavuk pilav yiyen 30 öğrenci rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından polis inceleme başlattı.

  • İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti
    19:31 İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti

    İstanbul'da bir taksiciyi öldüren İranlı şüpheli, savcılıktaki ifadesinde olayın detaylarını anlattı. Şüpheli, tartışma sonucunda sinirlenerek taksicinin üzerine bıçakla saldırdığını ve daha sonra para çalmak için aracı kullanmaya devam ettiğini itiraf etti.

  • Sinop'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Yakalandı
    19:29 Sinop'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Yakalandı

    Sinop'ta emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, kent merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ile 2 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı.

  • Kayseri'de otopark kavgası: 2 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına alındı
    19:29 Kayseri'de otopark kavgası: 2 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir otopark nedeniyle çıkan kavgada 1'i bıçakla diğeri darpla olmak üzere 2 kişi yaralandı. Olaya karışan 2 şahıs ise gözaltına alındı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement