Kayseri 19 Mayıs'da Cimnastikçilerden Harika Gösteri - Son Dakika
Güncel

Kayseri 19 Mayıs'da Cimnastikçilerden Harika Gösteri

Kayseri 19 Mayıs\'da Cimnastikçilerden Harika Gösteri

19 Mayıs'da cimnastikçilerden harika gösteriAtatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kayseri'de coşkulu törenlerle kutlandı.

19.05.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs'da cimnastikçilerden harika gösteri

Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kayseri'de coşkulu törenlerle kutlandı. Atatürk Spor Kompleksindeki bayram kutlamalarına, Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu (BESYO) öğretim görevlisi, milli cimnastikçi ve antrenör Hakan Akdoğan'ın yaptığı cimnastik gösterisi damga vurdu

Atatürk Spor Kompleksindeki törene Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Hv.Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın, Büyükşehir Başkanvekili Hüseyin Beyhan, protokol mensupları ve gençler ile çeşitli dallardaki sporcular katıldı. Protokol konuşmalarının ardından Zihinsel engelliler korosunun " Engelsiz notalar?? müzik sunumunun ardından ERÜ öğretim görevlisi, milli cimnastikci, milli takım antrenörü Hakan Akdoğan'ın, minik sporcularla yaptığı gösteri ayakta alkışlandı. Bir televizyondaki 'Yetenek sizsiniz' yarışmasında finale kadar adını yazdıran Akdoğan'ın özellikle bayraklı gösterisi duygulu anlar yaşattı. Bu gösteriyi, Karet Kumite, Taekwando,bayrak şov, Domra ve yerel oyunlar gösterisi izledi. Amatör Spor Kulüpleri Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Daha sonra da Kayseri'den ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren 80 sporcuya ödül ve hediyeler sunuldu. Sağlık il Müdürlüğünce hazırlanan çok sayıda bisiklet ve uçurtma dağıtımının ardından, Vali Orhan Düzgün ve konuklar gençlik merkezleri ve sportif branş stantları gezildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri 19 Mayıs'da Cimnastikçilerden Harika Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement