Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Konaklı Kayak Merkezini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Konaklı Kayak Merkezini Gezdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Konaklı Kayak Merkezini Gezdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Palandöken'deki Konaklı kayak merkezini gezdi, incelemelerde bulundu.

29.01.2012 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Palandöken'deki Konaklı kayak merkezini gezdi, incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in özel olarak ilgilendiği Özhaseki, 2011 Kış Oyunları için Erzurum'da yapılan tesislerin, Palandöken ve Konaklı'ya bambaşka bir güzellik kazandırdığını söyledi.

Xanadu Otel'in davetlisi olarak Erzurum'a gelen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, temasları kapsamında Palandöken'deki Konaklı kayak merkezini de gezdi. Başkan Küçükler'in refakat ettiği gezide Özhaseki, 2011 Kış Oyunları'ndan sonra Erzurum'un büyük bir değişim ve gelişim süreci yaşadığının altını çizerek, karşılaştığı tablonun kendisini çok etkilediğini ifade etti.

Mevkidaşı Özhaseki ile Erzurum gezisi boyunca özel olarak ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise, şehrin, tarihinin en parlak dönemini yaşadığını dile getirdi. Küçükler, "Erzurum artık bir dünya markası haline geliyor. Bu süreçte hükümetimizin çok büyük katkısı ve destekleri oldu. 2011 Kış Oyunları sayesinde Erzurum müthiş bir sıçrama yaptı. Değişimi ve gelişimi yakaladık, güzellikler kazandık. Şehrimizin sahip olduğu bu güzellikleri paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

KONUK BAŞKAN ÖZHASEKİ'YE Erzurum SEMAVERİ HEDİYE EDİLDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, daha sonra akşam yemeğinde Erzurum'daki merkez ilçe belediye başkanları ve partililerle bir araya geldi. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın da katıldığı yemekte, Özhaseki'ye Başkan Küçükler tarafından Erzurum semaveri hediye edildi. Hediyesini Özhaseki'ye Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ verirken, konuk Büyükşehir Belediye Başkanı Erzurum'da bulunuyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Konaklı Kayak Merkezini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement