Kayseri Çaldıkları Otomobillerle Hırsızlık Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Kayseri Çaldıkları Otomobillerle Hırsızlık Yaptılar

Kayseri Çaldıkları Otomobillerle Hırsızlık Yaptılar

Kayseri'de çaldıkları otomobillerle işyerlerinden ve bilet gişelerinden hırsızlık yapan 18 yaşındaki D.I, 19 yaşındaki S.K, 17 yaşındaki S.B. ve aynı yaştaki M.U yakalandı.

24.11.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de çaldıkları otomobillerle işyerlerinden ve bilet gişelerinden hırsızlık yapan 18 yaşındaki D.I, 19 yaşındaki S.K, 17 yaşındaki S.B. ve aynı yaştaki M.U yakalandı. Şüpheliler, 14 ayrı hırsızlık suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Oto Hırsızlık Büro Amirlikleri'nin Kayseri'nin çeşitli mahallelerinde yaklaşık 1 ayda meydana gelen otomobil, işyeri ve Büyükşehir Belediyesi'ne ait Aktif 38 bilet gişelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili yaptığı çalışmada, D.I, S.K, S.B ve M.U'yu yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin yapılan sorgularında, 1 motosiklet, 7 ayrı otomobil çaldıkları, çalıntı otomobillerle, 3 ayrı Aktif38 bilet gişesinden 2'sini soymaya kalkıştıkları ve birinin kasasını soydukları, 2 tekel bayiden alkollü içki ve çeşitli markalarda sigara çaldıkları, 1 cep telefonu bayisinden ise cep telefonları çaldıkları belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı aramada, 37 cep telefonu, 1 masaüstü bilgisayar ve 300 paket sigara ile 1 bıçak ele geçirildi. Şüpheliler, sorgularının ardından 14 ayrı hırsızlık suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

D.I: Doğan Işık

S.K: Selim Kefkir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Çaldıkları Otomobillerle Hırsızlık Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement