KAYSERİ'DE 17 GÜNLÜK KISITLAMA SONRASI YOĞUNLUK - Son Dakika
Güncel

KAYSERİ'DE 17 GÜNLÜK KISITLAMA SONRASI YOĞUNLUK

KAYSERİ'de koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanmanın sona ermesiyle birlikte cadde ve sokaklarda yoğunluk yaşandı.

17.05.2021 12:20  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYSERİ'de koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanmanın sona ermesiyle birlikte cadde ve sokaklarda yoğunluk yaşandı.

Türkiye genelinde artan koronavirüs vakaları nedeniyle 29 Nisan'da başlayıp 17 Mayıs'a kadar süren 17 günlük tam kapanma uygulaması bu sabah saat 05.00 itibariyle sona erdi. Haftanın ilk iş gününde toplu taşıma araçlarındaki yoğunluk nedeniyle kendi araçlarını kullanan vatandaşlar, trafikte uzun araç kuyrukların oluşmasına neden oldu. Şehrin işlek cadde ve sokaklarında da yoğunluk yaşandı. Banka ve kamu kurumlarının önlerinde ise uzun kuyruklar oluştu. Polis ve zabıta ekipleri, yoğunluk yaşanan alanlarda vatandaşları maske ve mesafe konusunda uyardı.

KAYSERİ\'DE 17 GÜNLÜK KISITLAMA SONRASI YOĞUNLUK
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KAYSERİ'DE 17 GÜNLÜK KISITLAMA SONRASI YOĞUNLUK - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mehmet Şahin : Aman alışverişe koşsunlar, bankalara, ptt ye, Fatura sırasına. Geri zekalı milletiz. Dışarı boş yere çıkıp hastalanıp ölene acımam, hakkımı da helal etmem. Ayıp ya. Her taraf market, her tarafta ATM var. Nufüs yarıya düşse ama tedbir alanların suçu ne sosyal mesafeyi 2 m den az koruyana da ceza lazım. 0 0 Yanıtla

Advertisement