Kayseri'de 19 Mayıs Gösterisine Jimnastikçiler Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de 19 Mayıs Gösterisine Jimnastikçiler Damga Vurdu

Kayseri\'de 19 Mayıs Gösterisine Jimnastikçiler Damga Vurdu

Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kayseri'de coşkulu törenlerle kutlandı.

19.05.2016 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kayseri'de coşkulu törenlerle kutlandı. Atatürk Spor Kompleksindeki bayram kutlamalarına, Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu (BESYO) öğretim görevlisi, milli cimnastikçi ve antrenör Hakan Akdoğan'ın yaptığı jimnastik gösterisi damga vurdu.

Atatürk Spor Kompleksi'ndeki törene Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın, Büyükşehir Başkanvekili Hüseyin Beyhan, protokol mensupları ve gençler ile çeşitli dallardaki sporcular katıldı. Protokol konuşmaları ardından Zihinsel Engelliler Korosu'nun 'Engelsiz notalar' müzik sunumu ardından ERÜ öğretim görevlisi, milli jimnastikci, milli takım antrenörü Hakan Akdoğan'ın, minik sporcularla yaptığı gösteri ayakta alkışlandı. Bir televizyondaki 'Yetenek sizsiniz' yarışmasında finale kadar adını yazdıran Akdoğan'ın özellikle bayraklı gösterisi duygulu anlar yaşattı. Bu gösteriyi, Karete Kumite, kekvando, bayrak şov, Domra ve yerel oyunlar gösterisi izledi.

Amatör Spor Kulüpleri Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Daha sonra da Kayseri'den ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren 80 sporcuya ödül ve hediyeler sunuldu. Sağlık il Müdürlüğünce hazırlanan çok sayıda bisiklet ve uçurtma dağıtımının ardından, Vali Orhan Düzgün ve konuklar gençlik merkezleri ve sportif branş stantları gezildi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de 19 Mayıs Gösterisine Jimnastikçiler Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement