Kayseri'de 31 Kaçak Göçmen ile 4 Organizatör Yakalandı (2) - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de 31 Kaçak Göçmen ile 4 Organizatör Yakalandı (2)

Kayseri\'de 31 Kaçak Göçmen ile 4 Organizatör Yakalandı (2)

İNSAN KAÇAKÇILIĞI ŞÜPHELİLERİ TUTUKLANDIKayseri-Malatya karayolunda operasyon yapan KOM ekiplerince, 31 Afganistan uyruklu göçmeni, sahte belgelerle başka ülkeye götürmek isterken yakalanıp gözaltına alınan Z.A., M.B., M.N. ve A.Y. nöbetçi mahkemece tutuklanarak Kayseri Bünyan Cezaevi'ne konuldu.

08.12.2018 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İNSAN KAÇAKÇILIĞI ŞÜPHELİLERİ TUTUKLANDI

Kayseri- Malatya karayolunda operasyon yapan KOM  ekiplerince, 31 Afganistan uyruklu göçmeni, sahte belgelerle başka ülkeye götürmek isterken yakalanıp gözaltına alınan Z.A., M.B., M.N. ve A.Y. nöbetçi mahkemece tutuklanarak Kayseri Bünyan Cezaevi'ne konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de 31 Kaçak Göçmen ile 4 Organizatör Yakalandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement