Babasını beklerken cenazesi geldi - Son Dakika
Güncel

Babasını beklerken cenazesi geldi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kişi, yolcu olarak bindiği ilçe minibüsü içerisinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre Osman T. (81); Tomarza ilçesine bağlı Dadaloğlu mahallesinden Kayseri'ye gelmek için ilçe minibüsüne bindi. Kayseri'ye gelen minibüs şoförü Doğu Terminali'nde Osman T.'yi uyandırmak istedi. Koltukta hareketsiz bulunan Osman T. için sağlık ekiplerine haber verildi. İhbarın ardından gelen sağlık ekipleri, Osman T.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler; babasını karşılamak için bekleyen oğluna acı haberi verirken Osman T.'nin cansız bedeni incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

01.06.2023 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babasını beklerken cenazesi geldi

KAYSERİ - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kişi, yolcu olarak bindiği ilçe minibüsü içerisinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre Osman T. (81); Tomarza ilçesine bağlı Dadaloğlu mahallesinden Kayseri'ye gelmek için ilçe minibüsüne bindi. Kayseri'ye gelen minibüs şoförü Doğu Terminali'nde Osman T.'yi uyandırmak istedi. Koltukta hareketsiz bulunan Osman T. için sağlık ekiplerine haber verildi. İhbarın ardından gelen sağlık ekipleri, Osman T.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler; babasını karşılamak için bekleyen oğluna acı haberi verirken Osman T.'nin cansız bedeni incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Babasını beklerken cenazesi geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Babasını beklerken cenazesi geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement