Kayseri'de Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Elektrik Kesintisi

Kayseri'de bazı mahallelerde zorunlu bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 9 Nisan Cumartesi ve 10 Nisan Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

08.04.2011 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de bazı mahallelerde zorunlu bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 9 Nisan Cumartesi ve 10 Nisan Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'den yapılan açıklamada, Erciyes 13 İndirici Merkezi ve DM-1 Dağıtım Merkezi'nde yapılacak olan zorunlu bakım onarım çalışması nedeniyle 9 Nisan Cumartesi ve 10 Nisan Pazar günü bazı yerleşim birimlerine 6 saat süreyle elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre 9 Nisan 2011 Cumartesi günü 09.00-15.00 saatleri arasında, Belsin 19 Mayıs, Anafartalar, Tınaztepe, Kocatepe ve Beyazşehir mahallelerine, 10 Nisan 2011 Pazar günü 09.00-15.00 saatleri arasında ise Gömeç, Güneşli, Sarımsaklı, Çavuşağa, Saraycık, Doruklu, Eğim, Koçcağız, Höbek, Kızık, Salur, Karahöyük, Hasancı, Kuşcu, Boyacı, Mollahacı, Obruk, Yüreğil, Çevril köyleri, Gömeç benzinlikler, B. Tuzhisar, Karakaya, Kardeşler, Burhaniye, Koyunabdal, Bünyan yolu üzeri Aktaş kömür, Sarımsaklı Barajı ve civarındaki benzinlikler, Sarımsaklı T.M.O., Çimsa Çimento, Bünsa, Bağpınar Gayrihani mahallelerine elektrik verilemeyecek.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'den yapılan açıklamada abonelere daha kaliteli ve kesintisiz enerji vermek amacıyla yapılan çalışmaların erken bitirilmesi durumunda belirlenen saatten önce elektrik verilebileceği kaydedildi.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement