Kayseri'de İsrail ve Amerika Bayrakları Yakıldı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de İsrail ve Amerika Bayrakları Yakıldı

Kayseri\'de İsrail ve Amerika Bayrakları Yakıldı

Saadet Partisi (SP) Kayseri Gençlik Kolları üyelerinin 'Müslümanların Masumiyeti' adlı filme yönelik düzenlediği protesto gösterisinde İsrail ve Amerika bayrakları yakıldı.

15.09.2012 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Kayseri Gençlik Kolları üyelerinin 'Müslümanların Masumiyeti' adlı filme yönelik düzenlediği protesto gösterisinde İsrail ve Amerika bayrakları yakıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan gösteride basın açıklaması yapan SP Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Öztürk, söz konusu filmde İslam'ın savaş dini olarak gösterildiğini ve Müslümanlara açıkça hakaret edildiğini söyledi. Filmi camilerde verilen içkili baloların, Hz. Peygamber'e hakaret içeren karikatürlerin, başörtülü kadınlara potansiyel suçlu gibi davranmanın ve sünneti yasaklamak gibi uygulamaların devamı olarak değerlendiren Öztürk, "Bütün bunlar yetmezmiş gibi alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'e karalama kampanyası yürütülüyor. Akıllara Müslümanlar her yerde aşağılanırken, bu diyalog çalışmaları kime hizmet ediyor sorusu takılıyor. Kuvveti üstün tutan anlayışın temsilcisi olan tek kutuplu dünya düzeni küresel emperyalizm, insanlar arasında kin ve düşmanlığı yayarak hayatiyetini devam ettirmeye çalışıyor. 'Şeytan Ayetleri', karikatür krizi, Afganistan'da yüzlerce Kur'an-ı Kerim'in yakılması, şimdi de 'Müslümanların Masumiyeti' adlı film, Müslümanlara doğrudan hakaret içeren provokatif, aşağılık ve art niyetli çalışmalardır" diye konuştu.

Dünyada yaşanan kaosun ve bütün zulümlerin sorumlusunun Amerika olduğunu söyleyen Öztürk, "İslam Birliği Teşkilatı ve İslam ülkeleri fitneye yol açan bu filme karşı hep birlikte hareket etmeli. Filmin gösterimi derhal durdurularak, bu filmi yapanlardan hesap sorulmalıdır" dedi.

Öztürk'ün konuşmasının ardından göstericiler, "Kahrolsun Amerika ve kahrolsun İsrail" sloganları atarak İsrail ve Amerika bayraklarını yaktı. Grup, dua okunması ve tekbir getirilmesinin ardından dağıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de İsrail ve Amerika Bayrakları Yakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement