Arkadaşları görünce inanamadı! Nöroloji doktoruna sokak ortasında silahlı saldırı - Son Dakika
Güncel

Arkadaşları görünce inanamadı! Nöroloji doktoruna sokak ortasında silahlı saldırı

Kayseri'nin Develi ilçesindeki devlet hastanesinde görev yapan Nöroloji uzmanı Dr. Erdal Kurt iş çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Kurt, çalıştığı Develi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Talihsiz doktorun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

14.06.2021 19:59  Güncelleme: 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Develi ilçesindeki Devlet Hastanesi'nde nöroloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Erdal Kurt, işten çıkıp evine gittiği sırada M.G isimli kişinin saldırısına uğradı. Nöroloji uzmanı acilen hastaneye kaldırılırken, saldırıyı neden gerçekleştirdiği bilinmeyen M.G. isimli şahıs gözaltına alındı.

Arkadaşları görünce inanamadı! Nöroloji doktoruna sokak ortasında silahlı saldırı

Develi ilçesi Camiicedit Mahallesi'nde saat 16.30'da Develi Devlet Hastanesi'nde nöroloji uzmanı olarak görev yapan doktor Erdal Kurt'a, iş çıkışı evine gittiği sırada henüz bilinmeyen nedenle M.G. tarafından tabanca ile ateş açıldı. Doktor Kurt ayağından yaralanırken, olayın şüphelisi kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri yaralıyı Develi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Saldırıyla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheli M. G.'yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Göçer, polis merkezine götürüldü. Olayın bilgisini alan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ve belediye başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte yaralı doktor Kurt'u hastanede ziyaret etti.

"KENDİSİNİ TANIMIYORUM, ARKAMDAN SALDIRDI"

Vali Günaydın, ziyaretin ardından olay yerinde incelemelerde bulundu. Dr. Kurt, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkine karar verildi. Doktor Kurt, sevk için ambulansa bindirildiği sırada yaptığı açıklamada, "Habersiz arkamdan saldırdı. Kendisini tanımıyorum" dedi.

Arkadaşları görünce inanamadı! Nöroloji doktoruna sokak ortasında silahlı saldırı

"OLAY NEDENİ HENÜZ NET DEĞİL"

'Yaşanan olayla ilgili bilgi veren Vali Günaydın, şunları söyledi:

"Bugün mesai çıkışında doktor arkadaşımıza silahlı saldırı oldu. Çok şükür doktorumuzun durumu iyi. Saldırgan görevlilerimiz tarafından yakalandı. Sorgusu devam ediyor. Sorgudan sonra daha net açıklamalar yapılabilir. Olay nedeni hakkında şu anda bir açıklama yapmak doğru değil. Arkadaşlarımızın bu konu hakkında çalışması devam ediyor.

Çok şükür doktorumuzun durumu iyi. Biraz sonra kendisini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledeceğiz. Arkadaşlarımızdan aldığımızı bilgiye göre durumu gayet iyi. Bende kendisi ile görüştüm. Sağlık çalışanlarına, mesai arkadaşlarına, ailesine geçmiş olsun diyorum. Şahıs elimizde sorgusu devam ediyor. Daha detaylı açıklama sonra yapılacaktır" .

Arkadaşları görünce inanamadı! Nöroloji doktoruna sokak ortasında silahlı saldırı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkadaşları görünce inanamadı! Nöroloji doktoruna sokak ortasında silahlı saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement