DHA YURT BÜLTENİ-23 - Son Dakika
Güncel

DHA YURT BÜLTENİ-23

DHA YURT BÜLTENİ-23

Motosikletli iki kişiye çarpıp, sosyal medyada paylaşan şüpheliye cezaHATAY'da, motosikletli çifte arkadan çarpan ve o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip, sosyal medyada "Arkadaşla iddiaya girdik, 'vuramazsın' dedi.

05.10.2020 21:24  Güncelleme: 23:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosikletli iki kişiye çarpıp, sosyal medyada paylaşan şüpheliye ceza

HATAY'da, motosikletli çifte arkadan çarpan ve o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip, sosyal medyada "Arkadaşla iddiaya girdik, 'vuramazsın' dedi. Ben de hafif tıklayım ne olacak düşüncesinden amcadan teyzeye bir tıklayım dedim" notuyla paylaşan Kahraman B, gözaltına alındı. Kahraman B.'ye 396 TL para cezası uygulandı.

Kaza, akşam saatlerinde, Merkez Antakya ilçesi Mehmet Kafadar Caddesi'nde meydana geldi. Kahraman B. yönetimindeki 31 NV 311 plakalı otomobil, önündeki bir erkek ve bir kadının bulunduğu motosiklete çarptı.

'VURAMAZSIN' İDDİASINA GİRMİŞLER

Kahraman B., motosiklete çarptığı anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyerek sosyal medya üzerinden, "Beyler arkadaşla iddiaya girdik, 'vuramazsın' dedi. Ben de hafif tıklayım ne olacak düşüncesinden amcadan teyzeye bir tıklayım dedim. Motora birşey olmadı, benim plaka, plakalık ve ön tampon eki gitti" notuyla paylaştı.

Paylaşım, Hatay Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Evinde gözaltına alınan şüpheli, Şehit Özen Polis Karakolu'na getirildi. Otomobili trafikten men edilen ve ehliyetine el konulan Kahraman B.'ye 'trafik güvenliği tehlikeye düşürmek', 'saygısızca araç kullanmak' ve 'arakadan çarpma' suçlarından 396 TL para cezası uygulandı.

Öte yandan şüphelinin çarptığı motosikletteki isimleri öğrenilemeyen iki kişinin olaydan yara almadan kurtulduğu bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------------Sürücünün motosikletli aileye çarpma anı-Sürücüye polis ekiplerince ceza yazılması -Şehit Özen Karakolu önünden detaylar

Haber - Kamera: İzzet NAZLI/HATAY,

================================

Kayseri'de otomobil kanala devrildi: 2 yaralı

KAYSERİ'de, kontrolden çıkan otomobilin boş sulama kanalına devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Melikgazi ilçesi Yıldırımbeyazıt Mahallesi 474'üncü Sokak'ta meydana geldi. Murat Çakır (47) yönetimindeki 38 DF 678 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki içi boş sulama kanalına devrildi. Kazada otomobildeki Çakır ile eşi Aynur Çakır (43) yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Çakır çifti olay yerine gelen kurtarma ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen iki yaralı, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: ---------------------------------Olay yeri-Genel detay

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ,DHA

=================================

Husumetli akrabasını tabancayla başından vurdu (2) HAYATINI KAYBETTİ

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, husutmetli olduğu akrabası İsmail İsen (44) tarafından tabancayla başından vurulan Yasin Bakay (55), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

MANİSA,

=================================

Yol ortasında silahlı saldırı: 1 yaralı

ADANA'da yol kenarında bekleyen İsmail K. (30), motosikletli ve yüzleri maskeli 2 saldırgan tarafından tabancayla bacağından vurularak yaralandı.

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi Stadyum Caddesi'nde meydana geldi. Cadde kanarında bekleyen İsmail K.'nin yanına motosikletli yüzleri maskeli 2 kişi yaklaştı. 2 saldırgan tabancayla İsmail K.'ye ateş etti. İsmail K., bacağına isabet eden kurşunla yaralanırken, saldırganlar motosikletle olay yerinden kaçtı. Çevredekiler tarafından otomobil ile hastaneye götürülen İsmail K., tedaviye alındı.

Olay yerinde yapılan incelemede, saldırganların 4 el ateş ettiği tespit edildi. Saldırganları yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DHA YURT BÜLTENİ-23 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement