Kayseri'de Plastik Günü Dönüşüm Eğitim Cd'sinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Plastik Günü Dönüşüm Eğitim Cd'sinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Kayseri\'de Plastik Günü Dönüşüm Eğitim Cd\'sinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Kayseri Plastik İşletmeciler Derneği ile Plastik Sanayiciler Federasyonu tarafından, ‘Plastik Günü Dönüşüm Eğitim CD’sinin’ tanıtım toplantısı düzenlendi.

25.03.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Plastik İşletmeciler Derneği ile Plastik Sanayiciler Federasyonu tarafından, 'Plastik Günü Dönüşüm Eğitim CD'sinin' tanıtım toplantısı düzenlendi.

Fatma Mustafa Hasçalık Ortaokulunda düzenlenen etkinliğe, Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün, Vali Yardımcısı ve Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Erdoğan, Plastik Sanayiciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Yusuf Özkan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan Plastik Sanayiciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Yusuf Özkan, 2,5 yıllık çalışmanın sonucunda düzenlenen programdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Erdoğan ise, "Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken onların düşünen, yorumlayan, okuyan iyi insan olmasını istiyoruz. Çevre bilincini ve sorumluluğu taşıması anlamında böyle bir proje gerçekleştiriliyor. Bu en duyarlı olduğumuz projelerden bir tanesi. O açıdan bu projenin hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Vali Yardımcısı ve Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya da, "Öğrenmede en etkili yöntem deney yöntemidir. Ondan sonra izlemek geliyor. Bundan sonrada belki okumaktır. Bizimde öğrenciliğimiz zamanında bu tür gezilerle bir yerlere gittiğimizde öğrendiğimiz şeyleri hala hatırladığımızı biliyoruz. Dolayısıyla da bu anlamda geri dönüşüm fabrikası okullarımızda bir program dahilinde çocuklara çevre ve geri dönüşüm bilinci küçük yaşlarda aşılanmaya çalışılıyor. Çocuklara böyle bir CD çalışması yapılmaya karar verilmiş. Yani deney yöntemi kadar etkili olmasa da izleme yönteminin ne kadar etkili olduğunu bildiğimiz için çocuklarımıza faydası olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Plastik Günü Dönüşüm Eğitim Cd'sinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement