Kayseri'de Yabancı Öğrenciler Ülkelerini Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Yabancı Öğrenciler Ülkelerini Tanıttı

Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneğinin düzenlediği etkinlikte kentte eğitim gören 60 ülkeden yaklaşık bin 800 öğrenci ülkelerini tanıttı.

17.05.2014 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği'nin (KUDER) düzenlediği etkinlikte kentte eğitim gören 60 ülkeden yaklaşık bin 800 öğrenci ülkelerini tanıttı.

Kurşunlu Otoparkı'nda gerçekleştirilen 7'nci Uluslararası Öğrenci Buluşması'nda misafir öğrenciler; ülkelerini tanıtıp, ilahiler ve şiirler okudu, halk oyunları ve tiyatro gösterileri sergiledi. Seyyid Kutub, Aliya İzzet Begoviç, Gannuşi, Mevdudi gibi İslam alimlerinin hayatları hakkında sunumlar yapılan etkinliklerde Myanmar, Suriye ve Mısır'da yaşananlar bu ülkelerin kendi öğrencileri tarafından anlatıldı. Derneğin 'Biz bir milletiz' sloganıyla yola çıktığını söyleyen KUDER Başkanı Mücahit Bulut, "Kayseri'de bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Öğrenci Buluşması halkımızdan oldukça ilgi gördü. 3 gün boyunca ülke çadırlarımız ziyaretçiyle doldu. Çıktığımız bu yolda yapılan tüm çalışmalar başta İslam dünyası olmak üzere tüm insanlığın barış ve huzuruna katkı sunar" dedi.

(FOTOLU) - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Yabancı Öğrenciler Ülkelerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement