DEAŞ İnfazcısı Ağlayarak İtiraf Etti: Casus Olmadığımı İspatlamak İçin Kardeşimi Öldürdüm - Son Dakika
Güncel

DEAŞ İnfazcısı Ağlayarak İtiraf Etti: Casus Olmadığımı İspatlamak İçin Kardeşimi Öldürdüm

Öz kardeşini öldürüp görüntülerini paylaşan ve geçtiğimiz hafta Kayseri'de yakalanan DEAŞ infazcısı ifadesinde, "Casus olmadığımı ispatlamak için kardeşimi öldürdüm." dedi.

22.11.2017 11:28  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendi öz kardeşi terör örgütü DAEŞ adına infaz ettiği görüntüleri basına yansıyan ve geçtiğimiz hafta Kayseri'de tutuklanan Irak vatandaşı Abdülhaluk Abdülkadir Ali'nin ifadesinin detayları ortaya çıktı.

AĞLAYARAK BİLDİKLERİNİ İTİRAF ETMEYE BAŞLADI

Örgütteki kod adını 'Ebu Abid' olduğunu açıkladı. Ali, kardeşini DAEŞ'ten Amerikalılara ve Irak hükümetine bilgi taşıdığı için infaz ettiğini söyledi. Ali'nin kardeşini infaz ettiği görüntüleri izlediğinde ağlayarak bildiklerini itiraf etmeye başladığı öğrenildi.

"DEAŞTAN ALDIĞI BİLGİLERİ AMERİKA'YA VERİYORDU"

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen Ali ifadesinde şunları söyledi:

'Kardeşim Abdurrahman'ı DAEŞ emiri Beşir Ebu adlı şahıstan aldığım talimatla başından silahla vurarak infaz ettim. Sebebi ise (eskiden Irak polisi olarak çalışan) kardeşimin DAEŞ'in fikirlerine muhalif olması ve DAEŞ'ten aldığı bilgileri hükümete, peşmergeye ve Amerika'ya vermesidir.'

"CASUS OLMADIĞIMI İSPATLAMAK İÇİN KARDEŞİMİ ÖLDÜRDÜM"

'DAEŞ emiri benim de kardeşim gibi casus olup olmadığımı ispatlamam için kardeşimi vurmam gerektiğini, vurmadığım takdirde benim de kardeşim gibi casus olduğumu ve örgüt tarafından kardeşimle birlikte infaz edileceğimizi söyledi. Ben de mecbur kaldım, kardeşimi öldürdüm. Bundan dolayı çok pişmanım.'(Kaynak: Milliyet)

DEAŞ İnfazcısı Ağlayarak İtiraf Etti: Casus Olmadığımı İspatlamak İçin Kardeşimi Öldürdüm

Son Dakika Güncel DEAŞ İnfazcısı Ağlayarak İtiraf Etti: Casus Olmadığımı İspatlamak İçin Kardeşimi Öldürdüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement