Kayseri'deki Trafik Kazasında Hayatını Simavlı Ece Yarın Toprağa Verilecek - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Trafik Kazasında Hayatını Simavlı Ece Yarın Toprağa Verilecek

Kayseri\'deki Trafik Kazasında Hayatını Simavlı Ece Yarın Toprağa Verilecek

Kayseri’de dün üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Niğde Ulukışla Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otelcilik Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Ece Nur Kılıç’ın (23) cenazesi yarın öğle namazını müteakip memleketi Kütahya’nın Simav ilçesinde toprağa verilecek.

22.12.2013 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de dün üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Niğde Ulukışla Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otelcilik Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Ece Nur Kılıç'ın (23) cenazesi yarın öğle namazını müteakip memleketi Kütahya'nın Simav ilçesinde toprağa verilecek.

Ece Nur Kılıç'ın cenazesini teslim alan ailesinin Kayseri'den özel bir otomobille saat 11.00 de yola çıktığı öğrenildi.

İki evladından en küçüğü olan kızı Ece Nur Kılıç'ın cenazesini Kayseri de teslim alan baba Hasan Kılıç'ın (53) gece geç saatlerde Simav'da olması bekleniyor.

Ece Nur Kılıç'ın cenazesinin de yarın öğle vakti Halil Ağa Camiinde kılınacak namazın ardından Yeni mahalle Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

11 arkadaşıyla birlikte genç yaşta hayata veda eden Ece Nur Kılıç'ın ölüm haberi Simav'ı yasa boğdu. Ölüm haberini bu sabah alan Ece Nur Kılıç'ın babası Hasan ve annesi Yeter Kılıç kızlarının cansız bedenini almak üzere bu sabah saatlerinde Kayseri'ye gitti.

Ece Nur Kılıç'ın Simav Cuma Mahallesi Şeyh Bedrettin Cami Karşısındaki evlerinde cenazesini bekleyen yakınlarının feryatları yürekleri dağlıyor. Ece Nur Kılıç'ın genç yaşta hayata veda etmesi yakınları kadar Simavlıları da yasa boğdu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Trafik Kazasında Hayatını Simavlı Ece Yarın Toprağa Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement