Kayseri'den kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Kayseri'den kısa kısa

Kayseri\'den kısa kısa

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, gerçekleştirdiği konser ile vatandaşlara müzik ziyafeti sundu.

07.03.2022 14:45  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, gerçekleştirdiği konser ile vatandaşlara müzik ziyafeti sundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının sürdürdüğü kentteki kültür sanat etkinlikleri, Türk Sanat Müziği Korosu'nun konseri ile devam etti.

İl Kültür Turizm Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen, koro şefi Burhan Surluev yönetimindeki Kürdilihicazkar konseri, vatandaşlardan tam not aldı. Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, şarkılara da eşlik etti.

Türkiye Acil Tıp Derneği üyelerinden bilim merkezine ziyaret

Türkiye Acil Tıp Derneği Doğa Tıbbı Çalışma Grubu (TATDOĞA), Erciyes- Kapadokya kış eğitimi programı çerçevesinde Kayseri Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi, doğa tıbbını ülkede tanıtmak, bu konuda farkındalığı arttırmak ve ilgilenen üyeleri ile bu alanda faaliyetler yürütmek amaçlarıyla 2020 yılında kurulan Doğa Tıbbı Çalışma Grubu üyelerini bilim merkezinde ağırladı.

Bilgi İşlem Daire Başkanı Emre Yaylagül, gelecekte bilimin ne kadar önemli olduğunun farkındalığını sağlamak adına misafirleri ağırladıklarına değinerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktardı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a ev sahipliği yaptıkları ve merkezi açtıkları için teşekkür eden Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Altıntop, bu merkezden istifade etmeyi, öğrenciler başta olmak üzere tüm vatandaşlara önerdi.

Başkan Büyükkılıç, "Kariyer Günleri" kapsamında öğrencilerle buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Kariyer Günleri" kapsamında Somuncu Baba Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Okulun konferans salonunda öğrencilerle buluşan Büyükkılıç, tecrübelerini paylaşarak, gençlere nasihatlerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, "Sevgili gençler amacımız sizlerle birlikte olmaktır. Vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkarak daima ileriye doğru önümüze, işimize bakacağız ve inşallah insanlığa hizmet edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ampute futbol maçını izledi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ampute Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kocasinan Belediyesi Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü- Şişli Yeditepe Engelliler SK karşılaşmasını izledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Argıncık Spor Tesisleri'ndeki karşılaşmada Kocasinan Belediyesi Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü rakibini 2-1 mağlup etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çolakbayrakdar, belediye olarak sporun farklı branşlarında destek verdiklerini belirtti.

Çolakbayrakdar, ampute futbol ile engelli bireylerin bir nebze olsun hayatlarını renklendirdiklerini vurguladı.

Ampute Milli Takım Sporcusu Eftal Özkartal ve sporcular ise engelliler için yapılan hizmetlerden dolayı Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'den kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
    09:54 Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

    Şarköy ilçesinde Kaymakam Ahmet Naci Helvacı başkanlığında muhtarlar toplantısı düzenlendi. Helvacı, toplantıda muhtarları tebrik ederek kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürülmesi için iş birliği yapılacağını vurguladı. Ayrıca, Şarköy Devlet Hastanesi deprem riski nedeniyle yıkılmaya başlandı ve yerine Aile Sağlık Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi yapılacak.

  • Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı
    09:53 Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı

    Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda bölge birincisi olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Yarışma, Türk mutfağının mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma amacıyla düzenlenmiştir. Hakkari Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, gastronomi alanında yetişen öğrencilerin ülkenin zenginliklerini dünyaya tanıtmasının önemine vurgu yaparak, okulun yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik etmiş ve Türkiye finalinde başarılar dileyerek sözlerini tamamlamıştır.

  • Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli
    09:49 Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli

    Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, çiftçilere teknoloji kullanarak destek verdiklerini belirterek, üreticilerin sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, tarım ürünlerindeki hastalık ve zararlıların takibini yapmak için Tahmin ve Erken Uyarı İstasyonları ve Dijital Kameralı Feromon Tuzaklar kullanıldığını belirtti.


Advertisement