Kayseri Eğitime Hayırsever Katkısı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Eğitime Hayırsever Katkısı

Kayseri Eğitime Hayırsever Katkısı

Kayseri'de hayırsever işadamı 4 kardeş, anne ve babalarının ismini taşıyacak Murat-Ülfet Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni yaptıracak.

23.01.2017 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de hayırsever işadamı 4 kardeş, anne ve babalarının ismini taşıyacak Murat-Ülfet Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni yaptıracak.

Okulun yapımıyla ilgili protokol, Özdemir Grup Yönetim Kurulu üyesi 4 kardeş ile Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ve Vali Süleyman Kamçı tarafından, Valilikte düzenlenen törende imzalandı. Vali Kamçı, Kayseri'nin 'Hayırseverler Şehri' olarak bilindiğini ve hayırseverlerin okul, cami, yurt ve hastane yapımı gibi işleri yüklendiklerini bildirdi. Kamçı, şöyle dedi:

"Hayırseverler, kentimizde pek çok eser yapmışlar ve yapmaya da devam ediyorlar. Bundan sonra da kentin ihtiyacı olan okul, hastane, cami, yurt gibi binaların yapımına hayırseverlerimizin katkıda bulunacaklarına inanıyorum. Özdemir kardeşlerin anne ve babaları adına yaptıracakları okulun da şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu okulumuz, 24 derslikli olacak ve inşallah 30 Ocak'ta temelini atacağız. Okulumuzun temelini, 30 Ocak'ta Başbakanımızın Ankara'da yapacağı toplu temel atma törenine yetiştirmek istiyoruz. Okul binasını hayırseverlerimiz yaptıracaklar. Milli Eğitim Müdürlüğümüz de diğer eksikliklerini giderip, öğretmen atayacak. Ancak ilerleyen süreçte okulun ihtiyacı oldukça da yine hayırsever Özdemir kardeşlerin yardımlarını talep edeceğiz."

Özdemir kardeşler adına konuşan Şeref Özdemir de, babaları Murat Özdemir'in veifat ettiğini, ancak anneleri Ülfet Özdemir'in hayatta olduğunu belirterek, "Rahmetli babamız, Kayseri'de ilk imam hatip lisesi mezunlarındandı. Kardeşlerimle birlikte anne ve babamızın adını taşıyan bir okul yaptırmak istedik. Memleketimiz olan Hacılar ilçesi Belediye Başkanımız Doğan Ekici beye bu isteğimizi ilettiğimizde memnuniyetle karşıladı ve arsa konusunda bize yardımcı oldu. Allah nasip ederse 30 Ocak'ta okulun temelini atacağız ve 2018'de de bitireceğiz. Bundan sonra da hayır işlerimizi devam ettirmek arzusundayız" diye konuştu.

Törende daha sonra 24 derslikli Murat-Ülfet Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yapımıyla ilgili hayırlanan protokol, Özdemir kardeşler, Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ve Vali Süleyman Kamçı tarafından imzalandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Eğitime Hayırsever Katkısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement