Kayseri Erciyesspor Denizli'yi Tek Golle Geçti - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor Denizli'yi Tek Golle Geçti

Kayseri Erciyesspor Denizli\'yi Tek Golle Geçti

TFF 1.Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Bolu kampında Denizlispor'la oynadığı ikinci hazırlık karşılamasını Mehmet Ayaz'ın gölüyle 1-0 kazandı.

04.08.2012 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1.Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Bolu kampında Denizlispor'la oynadığı ikinci hazırlık karşılamasını Mehmet Ayaz'ın gölüyle 1-0 kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarına Gerede Esentepe'de devam eden Kayseri temsilci, Bolu kampındaki ikinci hazırlık karşılaşmasında ligdeki rakibi Denizlispor'la karşılaştı. Yağmurun etkili olduğu karşılaşma Esentepe sahasında oynandı. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, karşılaşmada Serkan Atak, Mehmet Ayaz, Sofi Hanni, Alaaddin ve Kenan gibi tecrübeli isimlere ilk 11'de şans verdi. İki ekibinde temkinli oynadığı karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıda Ragıp Başdağ, Serdar Eylik, Emrah Bozkurt ve Hüseyin Yoğurtçu başta olmak üzere takımın kilit oyuncularını sahaya süren Osman Özköylü, bu değişikliklerin de karşılığını aldı. Karşılaşmanın 54'ncü dakikasında Mehmet Ayaz şık bir golle takımını öne geçirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma Erciyesspor'un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Maç sonunda hem hazırlık karşılaşmasını hem de kamp dönemini değerlendiren Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Hazırlık dönemindeyiz. Yoğun bir antrenman döneminden geçiyoruz. Böyle bir dönemde hem hazırlık maçı hem antrenman futbolcuları yoruyor. Bugün gerçekten istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Özellikle de ikinci yarıda tam istediğimiz oyun oldu diyebilirim. Arkadaşlarımız her geçen gün daha iyi oluyor. Bizim için önemli olan lig" diye konuştu.

Takımın tek golünü kaydeden Mehmet Ayaz da kampın verimli geçtiğini söyleyerek, "Sezona iyi başlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Lige hazır girebilmek için hazırlık maçları yapıyoruz. Bizim için önemli olan lig. İnşallah istediğimiz gibi sezona başlarız. Ligde daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.

Kayser Erciyesspor'lu Ufukhan ise hedeflerinin ligde şampiyonluk olduğunu söyleyerek, "Çalışmalarımız yoğun geçiyor. Takımda güzel bir arkadaşlık var. Bugün ilk galibiyetimizi aldık. Daha sezonun başındayız. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Hazırlıklar sürüyor. İnşallah ligde de böyle galibiyetler alırız. Hedefimiz bu yıl şampiyonluk. Kayseri halkına bir şampiyonluk yaşatmak istiyoruz" dedi.

Kayseri Erciyesspor'da iki gün önce İskenderun Demir Çelikspor'la oynanan hazırlık karşılaşmasında burnu kırılan Fatih Kılıçkaya, maçta forma giymedi. Tecrübeli oyuncu düz koşu yaptı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor Denizli'yi Tek Golle Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement