Kayseri Erciyesspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar'ın konuşması Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Altın'ın konuşması Maçın ardından Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: "İnanılmaz 3 kötü gol yedik ve mağlup olduk" Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Altın: "Bizim için 6 puan değerindeydi, galip ayrıldığımız için mutluyuz" Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, PTT 1. Lig'in 30. haftasında Şanlıurfaspor'a yedikleri kötü goller sonrasında mağlup olduklarını söyledi.

17.04.2016 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar'ın konuşması

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Altın'ın konuşması Maçın ardından

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Karafırtınalar:

"İnanılmaz 3 kötü gol yedik ve mağlup olduk"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Altın:

"Bizim için 6 puan değerindeydi, galip ayrıldığımız için mutluyuz"

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, PTT 1. Lig'in 30. haftasında Şanlıurfaspor'a yedikleri kötü goller sonrasında mağlup olduklarını söyledi.

Karafırtınalar, maçın ardından katıldığı basın toplantısında sahalarında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade etti.

Mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirten Karafırtınalar, "Söylenecek çok fazla şey yok. Çok mücadele ettiğimiz söylenemez. Geldiğimden beri en kötü futbolumuzu oynadık. Bunu maçın stresine bağlıyorum. İnanılmaz 3 kötü gol yedik ve mağlup olduk. 4 maçımız var, elimizden geleni yapacağız. Daha önce ligde kalmak için kozlar bizim elimizdeydi şimdi rakiplerin de eline geçti. Bekleyip neticesini göreceğiz hep beraber. Yapacak bir şey yok." diye konuştu.

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise deplasmanda çok önemli 3 puanla ayrılmanın mutluluğun yaşadıklarını ifade etti.

Oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik eden Altın, "Futbolcuların gerçek güçlerini sahaya yansıttı. Her iki takım açısından da zor bir maçtı. Böyle maçlar çok stresli ve baskılı geçer. İki takım da çok zor maç oynadı. Bizim için 6 puan değerindeydi, galip ayrıldığımız için mutluyuz. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum. Her şey bitmedi, daha 4 maçımız kaldı. Oyuncularımızla birlikte sözümüz var, onu yerine getirmeye gayret ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kayseri Erciyesspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement