Kayseri İkinci Amatör Futbol Ligi Fikstürü Çekildi - Son Dakika
Spor

Kayseri İkinci Amatör Futbol Ligi Fikstürü Çekildi

Kayseri İkinci Amatör Futbol Ligi Fikstürü Çekildi

Kayseri İkinci Amatör Küme Futbol Ligi’nin fikstür çekimi Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı ve Futbol İl Temsilcisi Mustafa Korkmaz’ın katılımı ile Sümer Amatör Evi’nde yapıldı.

25.01.2016 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri İkinci Amatör Küme Futbol Ligi'nin fikstür çekimi Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı ve Futbol İl Temsilcisi Mustafa Korkmaz'ın katılımı ile Sümer Amatör Evi'nde yapıldı.

Kayseri İkinci Amatör Küme'de yapılan fikstür çekimine 19 takım katıldı. Katılan takımlar iki ayrı grupta mücadele edecek. Bu sezon çift devreli lig usulüne göre yapılacak olan maçlarda üç puan sistemi geçerli olacak. Bu sezon gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Birinci Amatör Küme'ye yükselme hakkı kazanırken, bu ligde düşme bulunmuyor. Kulüp temsilcilerinin büyük katılım gösterdiği fikstür çekiminde yapılan açıklamada, maçların 20-21 Şubat tarihlerinde başlayacağı duyuruldu. Öte yandan, İkinci Amatör Küme U-19 Ligi'ninde fikstürüde bu toplantıda belirlendi. Bu sezon tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan İkinci Amatör Küme U-19 Ligi'nde 2 ayrı grupta toplam 24 takım mücadele edecek. Yapılan fikstür çekimi sonrasında İkinci Amatör Küme'de gruplar şu şekilde oluştu:

A GRUBU:

Felahiye Belediyespor, Yeşilhisar Gençlik, Başakpınar Belediyespor, Reşadiye Gençlik, Kuşçu Mithat Paşaspor, Fevzi Çakmakspor, Kayseri İdman Yurdu, Anbar Kızılırmakspor, Yeni Erciyesspor, Anadolu Yıldızları

B GRUBU

Pınarbaşı Belediyespor, Sarızspor, Gürpınar Belediyespor, Akkışla Gençlikspor, Yıldırım Beyazıt Şafak, Cırgalanspor, Güneşli Gençlikspor, Kıranardı Belediyespor, Yavuzspor - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri İkinci Amatör Futbol Ligi Fikstürü Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement