Kayseri İlginç Kostümleriyle Erciyes Dağında Buz Gibi Su ve Kar Dolu Havuza Atladılar - Son Dakika
Güncel

Kayseri İlginç Kostümleriyle Erciyes Dağında Buz Gibi Su ve Kar Dolu Havuza Atladılar

Her yıl kış sporlarıyla kostümlü eğlenceyi ve adrenalini buluşturan bir içecek firması hazırladığı programla Erciyes dağının Tekir yaylası Develikapı da adrenalin tutkunlarını ağırladı.

17.02.2018 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl kış sporlarıyla kostümlü eğlenceyi ve adrenalini buluşturan bir içecek firması hazırladığı programla Erciyes dağının Tekir yaylası Develikapı da adrenalin tutkunlarını ağırladı. 30 takım buz gibi su dolu havuza atladı.

Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş.?nin katkılarıyla Erciyes Kayak Merkezinde buz gibi kar sularıyla dolu kar havuzuna 150 metre uzaklıktaki rampadan ayaklarındaki kayak ve kızaklarla kayıp atlayan gençler soğuğa meydan okudu. Genç kız ve erkeklerden oluşan 30 takım, yaratıcı kostümleri ve şovlarıyla jüriyi etkileyip puan toplamaya çalıştı. Titanic, Geyşa, Taş devri, Peckman Transformers gibi birçok konsepte kostüm hazırlayan yarışmacılar, kendilerini izleyenlere 3 derece hava sıcaklığında eğlenceli anlar yaşattı. Yarışmacıların giydiği eğlenceli kıyafetler de etkinliğin şov unsurunu güçlendirdi. Kostüm seçimi, atlayış performansı ve seyircinin tepkisi jürinin puanlarını belirledi. Soğuktan buz kesen tüm katılımcılar yarışmadan sonra, verilen partide ısınarak eğlenceyi sürdürdü. Buz gibi sudan çıkan yarışmacılar, programın çok eğlenceli olduğunu ifade ettiler

Kayseri İlginç Kostümleriyle Erciyes Dağında Buz Gibi Su ve Kar Dolu Havuza Atladılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri İlginç Kostümleriyle Erciyes Dağında Buz Gibi Su ve Kar Dolu Havuza Atladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement