Kayseri - KKTC'nin 3. Cumhurbaşkanı Eroğlu, Kayseri'de - Son Dakika
Güncel

Kayseri - KKTC'nin 3. Cumhurbaşkanı Eroğlu, Kayseri'de

Kayseri - KKTC\'nin 3. Cumhurbaşkanı Eroğlu, Kayseri\'de

KKTC'nin 3. Cumhurbaşkanı Eroğlu, Kayseri'deKuzey Kıbrıs Türk Cumhruiyeti'nin (KKTC) 3'üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Yeni Ufuklar Derneği'nin davetlisi olarak Kayseri'ye geldi.

06.05.2016 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KKTC'nin 3. Cumhurbaşkanı Eroğlu, Kayseri'de

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhruiyeti'nin (KKTC) 3'üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Yeni Ufuklar Derneği'nin davetlisi olarak Kayseri'ye geldi. Eroğlu, "Benim köküm Kayseri'de. Bunu iftiharla söylüyorum" dedi.

Yeni Ufuklar Derneği'nin, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlediği " Doğu Akdeniz'de Türk Varlığı ve Kıbrıs" konulu konferansa katılmak üzere uçakla Kayseri'ye gelen Derviş Eroğlu, büyük kızı Resmiye Canaltay ile birlikte Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti. Vali Düzgün, konuk Cumhurbaşkanı Eroğlu'nu Valilik önünde karşıladı. Eroğlu, Kayseri'ye 4'üncü ziyaretini gerçekleştirdiğini belirterek, "Benim köküm Kayseri'de. Benim atalarım Kayseri'den gelmiştir. Bunu iftiharla söylüyorum. Kayseri bugün 4 üniversitesi ve sanayisi ile muazzam bir gelişme sağladı. Bundan gurur duyuyorum. Üniversitelerde hayırseverlerin yaptığı katkıyı görmek beni son derece memnun etmiştir. Keşke her tarafta böyle hayırseverler çıksa diye düşünüyorum. Türkiye'de hayırsever çoktur. Bu da ayrı bir güzellik. Bugün konferans vesilesi ile Kayseri'ye geldik. İnşallah güzel bir sohbet toplantısı olacak" ifadelerini kullandı. Eroğlu, "Bu ziyareti, küçük kızımla yapacaktık ancak yakın bir dostumuzun cenazesi nedeniyle o gelemedi. Onun yerine büyük kızım Resmiye ile Kayseri'ye geldim" diye konuştu. Kayseri Valisi Orhan Düzgün de, KKTC'nin 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu ve kızı Resmiye Canaltay'ı Kayseri'de görmekten mutluluk duyduğunu bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri - KKTC'nin 3. Cumhurbaşkanı Eroğlu, Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement