Kayseri Mahkeme Sanıklara Aynı Cezayı Verdi, 3'ünü Tahliye Etti - Son Dakika
Güncel

Kayseri Mahkeme Sanıklara Aynı Cezayı Verdi, 3'ünü Tahliye Etti

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, açıkladığı kararında sanıklara yine daha önce verilen cezaların verildiğini açıkladı.

19.04.2016 04:09  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, açıkladığı kararında sanıklara yine daha önce verilen cezaların verildiğini açıkladı. Buna göre, Afyonkarahisar'da tutuklu polis memuru Mevlüt Saldoğan hakkındaki yeniden 10 yıl 10 ay, Çorum E Tipi Cezaevi'nde tutuklu polis memuru Yalçın Akbulut'a da 10 yıl hapis cezası verdi. Afyonkarahisar E Tipi Cezaevi'nde tutuklu fırıncılar İsmail Koyuncu, Ramazan Koyuncu ve Muhammet Vatansever'e de yine 6'şar yıl 8'er ay hapis cezası. Daha önce tahliye olan Ebubekir Harlar'a 3 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Tutuksuz sanıklar polis memurları Hüseyin Engin ve Şaban Gökpınar'in ise beraat ettiği açıklandı.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar İsmail Koyuncu, Ramazan Koyuncu ve Muhammet Vatansever'in, tutuklu bulundukları süreyi göz önüne alarak tahliye edilmesine karar verdi.

KARAR ÖNCESİ HALAY ÇEKTİLER

Kayseri Adliyesi'nde görülen Ali İsmail Korkmaz Davasını dışarıda takip eden gençler, duruşma sonucunu beklerken megafon ve cep telefonu hoparlörlerini açarak müzik çalıp, halay çekti. Dava öncesinde Kayseri Adliyesi önünde polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Adliye önündeki yol tek şeritli şekilde trafiğe kapatıldı. Davayı dışarıda takip eden gruplar için de demir parmaklıklarla bir alan oluşturuldu. Kendilerine ayrılan alan içerisinde toplanan gençler, zaman zaman, 'Ali İsmail Korkmaz ölümsüzdür' diye slogan attı. Bekleyişleri sırasında bazı gençler otururken bazıları ise buldukları pratik çözümle halay çekti. Cep telefonundan müzik açan gençler, megafon yardımıyla da müziği daha yüksek sesle duyurup, çevreye duyurmaya çalıştı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Mahkeme Sanıklara Aynı Cezayı Verdi, 3'ünü Tahliye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement