Kayseri Malatya'ya İzinsiz İniş Yapan 8 Askeri Nakliye Uçağındaki 39 Asker, Gözaltına - Son Dakika
Güncel

Kayseri Malatya'ya İzinsiz İniş Yapan 8 Askeri Nakliye Uçağındaki 39 Asker, Gözaltına

Kayseri Malatya\'ya İzinsiz İniş Yapan 8 Askeri Nakliye Uçağındaki 39 Asker, Gözaltına

Malatya'ya izinsiz iniş yapan 8 askeri nakliye uçağındaki 39 asker, gözaltınaDarbe girişimi sırasında, Kayseri'den izinsiz havalanıp Malatya'ya yine izinsiz iniş yapan 8 askeri nakliye uçağındaki 39 asker, gözaltına alınarak görev yerleri olan Kayseri'ye getirildi.

17.07.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'ya izinsiz iniş yapan 8 askeri nakliye uçağındaki 39 asker, gözaltına

Darbe girişimi sırasında, Kayseri'den izinsiz havalanıp Malatya'ya yine izinsiz iniş yapan 8 askeri nakliye uçağındaki 39 asker, gözaltına alınarak görev yerleri olan Kayseri'ye getirildi.

Darbe girişiminin meydana geldiği 15 Temmuz gecesi Kayseri Erkilet 12'nci Hava Ana Üs Ulaştırma Komutanlığı'ndan izinsiz olarak havalanan ve Malatya Havaalanı'na yine izinsiz iniş yapan 8 askeri uçaktaki 39 yüksek rütbeli subay, pilot ve teknisyenler, Malatya'da gözaltına alındıktan sonra emniyet güçleri tarafından karayoluyla Kayseri'ye getirildi. Ellerinin plastik kelepçesi ve rütbeleri sökülmüş olan bu askerler, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildiler.

TUĞGENERAL GÖZALTINDA

Öte yandan, Erkilet 12'nci Hava Ana Üs Ulaştırma Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cemal Akyıldız, İstanbul Harbiye Orduevi'nde gözaltına alınmış, aynı üste görevli Pilot Hava Albay Erhan Baltacıoğlu da tutuklanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Malatya'ya İzinsiz İniş Yapan 8 Askeri Nakliye Uçağındaki 39 Asker, Gözaltına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement