Kayseri Milletvekillerinden KTB 'ye Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kayseri Milletvekillerinden KTB 'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Kayseri Milletvekillerinden KTB \'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Mustafa Elitaş, Sadık Yakut, Pelin Gündeş Bakır, İsmail TAMER ve Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlüyü makamında ziyaret etti.

26.07.2013 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü ziyarete gelen Kayseri Milletvekillerini, Meclis Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Çizmeli, Meclis Üyesi Şahin Çakmakçı, Mahmut Polat ve Osman Dörtdudak ile karşıladı.

Ziyarette AKP Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Mustafa ELİTAŞ '' Ramazan ayından dolayı hem iftar programlarına katılıyor, hem de ilçe köy mahalle gezilerinde bulunuyoruz. Bu arada Sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ediyoruz. Zamanı değerlendirip, fırsatları kollayıp ve sorunlar varsa bunları dinleyip istişare edip çözüm bulmak içinde elimizden geleni yapıyoruz. Çevremizde son zamanlarda olağan üstü olaylar gerçekleşmektedir. İslam dünyasında başka ülkelerin farklı farklı hesapladığı ortaya koyduğu senoryaların hayata geçirildiği bir dönemleri yaşıyoruz. Bu süreçte özellikle Türkiye 'nin son 10 yıllık elde ettiği birikimi kaybetmemesi için, son 10 yılda sağladığı, başkalarının gıpta ile baktığı ve izlediği güven ve istikrarı bozmamak için milletimizin birbirine daha da sıkı sıkıya sarılması bu günler için çok önemli. İnşallah mübarek Ramazan buna vesile olacaktır. Ben tekrar Ramazanınızı tebrik ediyorum yeni Meclisinize görevlerinde başarılar diliyorum.'' Dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren K.T.B Başkanı Şaban Ünlü ise,'' Borsamıza yapmış olduğunuz ziyaret bizi çok onurlandırdı. Bizler her zaman sizlere ulaşabiliyor sorunlarımızı dile getirebiliyoruz. Sizlerde yakından ilgilenip elinizden geleni yapıyorsunuz. Ziyaretinizden dolayı hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum.''dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseri Milletvekillerinden KTB 'ye Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement