Kayseri Otomobil, Hastane Önünde Duran Traktöre Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Otomobil, Hastane Önünde Duran Traktöre Çarptı: 3 Yaralı

Otomobil, hastane önünde duran traktöre çarptı: 3 yaralıKAYSERİ'nin Tomarza ilçesinde hastane önündeki yolda park halindeki traktöre çarptı.

10.05.2017 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil, hastane önünde duran traktöre çarptı: 3 yaralı

KAYSERİ'nin Tomarza ilçesinde hastane önündeki yolda park halindeki traktöre çarptı. Kazada, otomobildeki 3 kişi yaralanırken, kaza anı da güvenlik kameralarına yansıdı.

Kayseri'den, Tomarza'ya gelmekte olan Mustafa Demir'in kullandığı 42 DP 646 plakalı otomobil, Yaşar Karayel Devlet Hastanesi önündeki yolda park eden 38 AN 289 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazayı gören hastane çalışanları ve 112 Acil Servis ekipleri, yaralanan otomobil sürücüsü Murat Demir ile otomobildeki Ender Çetinkaya ve Recep Akbulut'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, hastaneye kaldırdı. Demir ve Akbulut, daha sonra ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. Bu arada, kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, hastane önünde duran traktörün solundan trafik akarken, önündeki kamyonun sağından gitmeye çalışan otomobil, traktöre hızla gelip çarpıyor.

Kayseri Otomobil, Hastane Önünde Duran Traktöre Çarptı: 3 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Otomobil, Hastane Önünde Duran Traktöre Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement