Kayseri Park'tan Organ Bağışına Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Kayseri Park'tan Organ Bağışına Büyük Destek

Kayseri Park\'tan Organ Bağışına Büyük Destek

4-9 Kasım tarihlerini kapsayan Organ Bağışı Haftası'nda Kayseri Sağlık İl Müdürlüğü, Kayseri Park'ta bir stand kuracak.

30.10.2013 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Standı ziyaret edenlere organ bağışı ve önemi konusunda bilgi verilecek

Organ bağışına dikkat çekmek ve organ bekleyen hastalara umut olmak isteyen Kayseri Park, çok özel bir çalışma başlattı. Bu amaçla 4-9 Kasım tarihlerini kapsayan Organ Bağışı Haftası'nda Kayseri Sağlık İl Müdürlüğü, Kayseri Park'ta bir stand kuracak. Standı ziyaret edenlere organ bağışı ve önemi konusunda bilgi verilecek.

20 binden fazla hasta var

Artık geleneksel hale gelen bu çalışmayı organ bağışını artırmak amacıyla yaptıklarını söyleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, " Türkiye'de organ bekleyen 20 binden fazla hasta var. Organ bağışlarımızla umudunu kaybedenlere umut olabiliriz" dedi.

Kanaltürk Radyo, Kayseri Park'ta

Bu arada Kanaltürk Radyo, 31 Ekim Perşembe günü 14:00-18:00 saatleri arasında canlı yayınını Kayseri Park'tan gerçekleştirecek. Canlı yayın esnasında Kayseri Park'a gelen ziyaretçilerle röportajlar yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseri Park'tan Organ Bağışına Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement