Kayseri Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yavuz: Bu Hainlere Göz Yummayın - Son Dakika
Güncel

Kayseri Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yavuz: Bu Hainlere Göz Yummayın

Kayseri Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yavuz: Bu Hainlere Göz Yummayın

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Bingöl'de polislere yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki gösterdi.

10.10.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Bingöl'de polislere yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki gösterdi. Hükümete seslenen Yavuz, "Hükümetimize çağrıda bulunuyoruz, sokaklarımızı kan gölüne çeviren hainlere acımayın. Barış sürecine zarar gelecek diye ülkemizin bu derece karıştırılmasına izin vermeyin, bu hainlere göz yummayın" dedi.

Dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Ali Yavuz, Suriye devleti tarafından insan olarak muhatap alınmayın, kimlikleri bile verilmeyen Kobani halkına Türk devletinin kapılarını açtığını ve her türlü yardımda bulunduğunu söyledi. Ali Yavcuz şöyle konuştu:

"Kendi halkına zulmeden PYD, şimdi ise IŞID tarafından sıkıştırılmış ve topraklarını satarak askerine polisine kurşun sıktığı Türkiye Cumhuriyeti'ne sığınmaktadırlar. Devletimizin içinde yaşayan terör örgütü mensubu partinin yönetimi tarafından, Kobani'yi bahane ederek cennet vatanımızda iç savaş çıkarmak için terör örgütü sempatizanlarını sokak gösterileri yapmaları için kışkırtmaktadırlar. Bu hainler devletimizin kurumlarını, esnafımızın malını, araçlarımızı yağmalamaya, en kötüsü de insanlarımızı katletmeye başladılar. Türk milleti ülkesine, bayrağına, devletine ve milletine uzanan eli kırıp, dilini kesecektir. Hükümete sesleniyorum; Sokaklarımızı kan gölüne çeviren hainlere acımayın. Barış sürecine zarar gelecek diye ülkemizin bu derece karıştırılmasına izin vermeyin, bu hainlere göz yummayın. Bu vatan hainlerine fırsat vermeyin, cezalarını en ağır şekilde verin. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin gücünü gösterin." - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yavuz: Bu Hainlere Göz Yummayın - Son Dakika


Advertisement