Kayseri Şeker Spor 2014-2015 Sezonun İlk Müsabakasında Ankara Demir Spor'un Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

Kayseri Şeker Spor 2014-2015 Sezonun İlk Müsabakasında Ankara Demir Spor'un Konuğu Oldu

Kayseri Şeker Spor 2014-2015 Sezonun İlk Müsabakasında Ankara Demir Spor\'un Konuğu Oldu

Ankara’da Cebeci İnönü stadyumunda yapılan Ankara Demirspor-Kayseri Şekerspor karşılaşması 2-1 Ankara Demirspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

08.09.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da Cebeci İnönü stadyumunda yapılan Ankara Demirspor- Kayseri Şekerspor karşılaşması 2-1 Ankara Demirspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Kayseri Şekerspor Onursal Başkanı ve Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile Kayseri Şekerspor Kulüp Başkanı Levent Benli Kayseri Şekerspor'un ilk müsabakasında Ankara'da Cebeci stadyumunda maçı izleyerek sporculara destek verdiler.

Hakem Alper Çetin'in yönettiği maçta, Halil İbrahim Kızılcan ve Gökhan Coşar yardımcı hakem olaram görev yaparken maçın 4. hakemi olarak Mustafa Eymür görev aldı.

Teknik Direktör Şener Akay yönetiminde Kayseri Şekerspor sahaya, Sertaç Güzel, Aytunç Öden, Birol Yiğit, Altan Güneş, Cemil Karakum, Muzaffer Taşkın, İsmail Bulut, Zahid Aydın, İbrahim Ethem Sevinç, Burak Öztürk, Okan Ünal'dan oluşan 11 ile çıktı.

Ankara Demirspor ise sahaya Fatih, Ahmet, Hüseyin, Mustafa Altun, Gökhan, Ümit, Tunahan, Erkut, Hüseyin Bak, Umut, Fatih onbiriyle çıktı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Şeker Spor 2014-2015 Sezonun İlk Müsabakasında Ankara Demir Spor'un Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement