Kayseri Sp Genel Başkanı Kamalak : Çare, İslam Birliği'dir - Son Dakika
Güncel

Kayseri Sp Genel Başkanı Kamalak : Çare, İslam Birliği'dir

Kayseri Sp Genel Başkanı Kamalak : Çare, İslam Birliği\'dir

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, darbe girişimi sonrası iktidarın, batının sessiz kalmasına gösterdiği tepkiye atıfta bulunarak, "Biz yıllardan beri diyoruz, çare İslam Birliği'dir" dedi.

14.08.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, darbe girişimi sonrası iktidarın, batının sessiz kalmasına gösterdiği tepkiye atıfta bulunarak, "Biz yıllardan beri diyoruz, çare İslam Birliği'dir" dedi.

SP Genel Başkanı Kamalak, partisinin Kayseri İl Başkanlığı'nın Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Şehir Tiyatrosu'nda yapılan Genel Kurul'a partililerin "Başbakan Kamalak" sloganları ile giren Kamalak, salonu dolduran davetlileri selamladı. Olağan Genel Kurulda partililerine seslenen Mustafa Kamalak, "Türkiyemiz kritik bir dönemden geçiyor. Son derece sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz şu dönemde bizler can evimizden vuruluyoruz. Üzülüyoruz, ancak şaşırmıyoruz. Başka ne olabilirdi ki diyoruz. Ne bekliyordun, Hakkın olmadığı yerde batıldan başka ne kalırdı ki! Adaletin olmadığı yerde zulümden başka ne kalırdı ki! Dün beraber yürüdüğümüz Kayserilim, Anadolu'm Saadet Partisi'nden ne kötülük gördünüz de başka taraflara geçtiniz diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişimini de değerlendiren Genel Başkan Mustafa Kamalak, '15 Temmuz'da bir darbe girişimi oldu, meclis bombalandı, Genelkurmay Başkanının boğazı kemerle sıkıldı, kuvvet komutanlarımız esir alındı. Bunları yapanları lanetliyoruz. 246 vatan evladı şehit düştü. Soruyoruz, neden bu duruma düştük' Güneydoğu başka bir yara, ancak yaşanan bu olaylarda kuklacıyı görmek lazım. İktidar yetkilileri, (batı bize destek vermedi) diyor. Biz yıllardan beri ne söylüyoruz ey iktidar! Biz yıllardan beri İslam Birliği'ni kurmamız lazım demiyor muyuz? Çare İslam Birliği'dir. Darbenin gerisinde olanlar, Batıdırö ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Sp Genel Başkanı Kamalak : Çare, İslam Birliği'dir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement