Kayseri Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası Bir Ödül Daha Aldı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası Bir Ödül Daha Aldı

Kayseri Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası Bir Ödül Daha Aldı

Kayseri Ticaret Odası Yeni Hizmet binası, geçtiğimiz günlerde aldığı ödülün ardından bu kez de Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından ödüle layık görüldü.

21.12.2017 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Odası Yeni Hizmet binası, geçtiğimiz günlerde aldığı ödülün ardından bu kez de Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından ödüle layık görüldü.

Kayseri tüccarına daha nitelikli bir mekanda hizmet verilmesi amacıyla yapımı gerçekleştirilen ve 2017 yılı Şubat ayından bu yana faaliyette bulunan Kayseri Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası, Arkitera Mimarlık Merkezi "Seçici Kurul Teşvik Ödülü"nü aldı.

Tasarım Atölyesi Kadıköy'de gerçekleştirilen Arkitera Ödülleri törenine; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile KTO Yeni Hizmet binası proje tasarım ekibinden Mustafa Aydın Avunduk ve ekibi katıldı.

Törende; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Seçici Kurul Teşvik ödülünü kurul üyesi Berna Tanverdi'den alırken, projenin tasarım ekibine de plaket takdim edildi.

Aldıkları ödüle ilişkin açıklamada bulunan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Düzenlediğimiz Ulusal Mimari Fikir yarışmamıza 150'yi aşkın proje ile katılarak emek veren tüm mimarlarımızla uyum içinde güzel bir çalışmayı ortaya koymuş olduk. Jüri heyeti tarafından yapılan seçim sonucunda da bugünkü projemiz hayat buldu. Mimarların görüşlerine önem veren bir yönetim olmamızdan dolayı mutluyuz. Bu anlayışımızın bir kez daha ödüle layık görülmesinden dolayı Arkitera Mimarlık Merkezi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Hiçyılmaz, "Aldığımız Seçici Kurul Ödülü, Kayseri'ye ve tüccarımıza kazandırdığımız eserin ne kadar büyük bir anlam taşıdığını bir kez daha ortaya koymuştur. Üyelerimize ve Kayseri'ye hizmet sunan yeni hizmet binamızın, mimari açıdan da bir değer olduğu bu ödülle bir kez daha tescillenmiştir" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası Bir Ödül Daha Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement